- Sov gott år 2009.

Då va det redan dags för ett nytt år. Eller redan och redan, första månaderna gick väl helt okej sakta men från Juli så har tiden verkligen flygit iväg! Vart tog all tid vägen?
2009 va ett bra år på gott och ont! Jo, helt klart! 2009 var ett bra år. Ha hänt massa skoj men dock massa tråkigheter också!
Men nu kommer ett nytt år med nya möjligheter och det ska bli ett bra år med mina nära och kära!
Så sov gott år 2009 och hej 2010!

Det nya året ska firas med mina älskade bröder och vänner hemma hos Emma i Söderåkra! Det kommer nog bli kul!

 

GOTT NYTT ÅR! Hoppas de blir ett kärleksfullt år för alla med lycka och god hälsa!








Vi gör det vi är bäst på!



Min älskade mamma och jag va ute och red islandshästar!



Julafton!




GOTT NYTT ÅR!


- Sjukhus? Inte min grej.

Sjukhuslukt - jag tacklar det bara inte! Idag när vi kom in på avdelningen och jag kände lukten ifrån sjukhusmaten så ville min mage bara vända sig ut och in. Jag förstår inte varför jag har så svårt med sjukhus. Lukten, att ta i saker, att dricka ur deras koppar - allt. iuuuh..

Annars har jag inte fått för mycket gjort idag. Handlade en fin jacka. Den va faktiskt på rea så de tyckte jag att jag kunde få . Usch, kollade mitt konto innan idag. Har gjort av med alldeles för mycket pengar på den här trippen hem. Men men, man åker ju inte hem alltför ofta så det får väl gå an. Och det är ju inte länge kvar tills lön : ) ( tänker positivt ) Men förstår inte riktigt på vad jag har lagt alla pengar. Hmmm

Har kollat på When a man loves a women ikväll. Gråter lika mycket varenda gång jag ser den filmen! Det är en riktig klassiker - i like!

Nyår är planerat nu också! Blir att jag stannar hemma i Sverige och firar med mina älskade bröder och annat folk. Det blir nog lika kul det! : ) Sen tar jag nog nattbussen tillbaka till Oslo på fredagkväll. yeye, we will see. Hinner nog ändra det tusen gånger om.

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv och försöka att bli trött!

Sov gott rockers!

- will dance the night away!



Nyår? Vad händer på nyår igentligen? Stanna kvar hemma i Sverige eller åka tillbaka till kära Oslo? Men en sak är säker - I will dance the night away och det ska bli en bra start på år 2010. Jag känner på mig att det kommer bli början av de bästa åren i mitt liv ; )

Annars har jag varit inne i Kalmarstad med Nathalie idag och dragit kortet alldeles för många gånger så jag har lite smått ångest över det nu. Meeeen det blir ju iaf lite billigare än om jag skulle varit i Norge och dratt kortet lite för mycke ; )

Annars ikväll har jag fixat mina naglar! Dom blir så fina så. Not. Fransk manikyr - inte min grej att göra! Men det duger i krig!

 

Nu ska jag krypa ner i soffan med min älskade bok!

Hastla la vista fuckers!


- Vart tar tiden vägen?

Är hemma i byn hos familjen och hälsar på. Är så skönt att komma hem och äta hemlagad underbar god mat och bara njuta. Ingenting är någon stress alls : ) Dock är det ovant att det inte är nånting hela tiden så det tog ett tag till att vänja sig innan kroppen ville slappna av helt!

Ha ju vatt jul och grejer. Fast jag har inte haft någon julkänsla.. Men snö, det fick vi iallafall! Ha vatt en jättemysig jul hem med finfina julklappar! Fick massa behövliga saker och så fick jag ett jättefint pandoraarmband!
Sen blev det en hejdundrandes fest på juldagen! Först hemma hos Ida och sen så blev det Sandra. Liiiiite för rund om fötterna blev empla men jag överlevde det ; ) Gjorde en jättefin bakåtvålt också  och slog i huvudet ganska rejält så de känns fortfarande. Aj aj aj! Annars va det kul att se gamla ansikten o sådär!

 

Så nästa galej nu blir nyårsafton! Den firas i Oslo tillsammans med ett underbart gäng!
Åker hem till Oslo på onsdag igen tror jag.. Tiden går alldeles förfort.. Känns inte alls som jag har varit hemma en vecka..

Nu ska jag dricka mitt kaffe och kolla lite på tv..

 

Kärlek