- Jag blir så trött!

Jag kunde vatt hemma denna helgen. Jag kunde verkligen ha vatt hemma och träffat alla älsklingar! Först tänkte jag ta ledigt för att åka hem i påsk men sen så äh skitsamma - jag stannar kvar och jobba. M sa att jag skulle jobba på lördag och söndag. I fredagskväll skickade han ett sms om att jag inte behövde jobba på lördan och undrade om jag kunde jobba igår, javisst sa jag. När jag är påväg till jobbet på en promenad ringer A och säger att det är sjukt stilla, han hade inte haft en endaste gäst. Så jag behövde inte komma och jobba. Men tack hörrudu att du ringer en kvart innan jag ska börja då för jag är påväg bort nu. Jaha sa han men kom då.
Då tänkte jag att jag skulle få jobba ändå så jag traskade dit. När jag kom dit så säger han att han ska stänga närsom och han tyckte att jag kunde hålla honom sällskap fram till dess. Visst, jag hade inget bättre för mig. Så där satt jag och höll grabben sällskap till klockan sju. Jag satt och beklagade mig om hur tråkigt jag har haft det och att jag vill ha en hund, hur jag ha läst om att kinser plågar hundar till döds för att dom ska bli aggressiva innan dom dör för att köttet blir godare då. Hurfan kan man plåga ett djur så? Sen jag läste det tycker jag inte om kineser alls längre. Och jag kunde inte ens läsa klart artiklen för jag mådde så dåligt av det och gör det fortfarande när jag tänker på det. Hundar är mitt största intresse och hur i helvete kan man göra så mot ett sådant vackert djur? Att göra så mot något djur överhuvudtaget? Dom människor som driver med detta i kina och resten av världen borde bara ha ett skott i huvudet. Nä inte ens de förtjänar dom, dom borde plågas till döds! Jag blir så otroligt ledsen när jag tänker på det. A förstod mig inte på samma plan men till svar fick jag " tjaa, jag har alltid tyckt att dom är från rymden - dom är inte människor." Och de kan jag hålla med om, en människa med ett hjärta kan inte göra något sådant. Åter till saken, jag skulle iaf ha jobbat idag men då får jag åter ett sms "hej emma, du trenger ikke og jobbe, de e stille. Du jobbe imorgen klocken tre. SUUUUUCK säger jag då. Ännu en dag att klättra på väggarna.

Och jag har bara tyckt synd om mig själv idag och längtat hem till mamma och resten av familjen.

Och jag har gått och längtat såå till mamma, pappa och nathalie skulle komma den fjärde men nä då kommer inte nathalie heller. Och jag blev lite ledsen och besviken för jag ha verkligen sett fram emot det och tjatat ut alla om att min bästa vän ska komma och E skulle ordna en välkomsfest på sitt ställe men nä, hon kommer inte. Jag får nöja mig med mamma och pappa och det gör jag mycket gärna - dom håller iaf det dom säger och jag saknar dom grymt mycket.

Och vädret då? Jag som trodde sommaren va påväg men ikke sa nikke. Det har snöat och varit ruskigt och obehagligt kallt hela långa helgen! Hallå solen, vart tog du vägen? Kom tillbaka väll. 

Det blev lite negativ energi i bloggen idag allt, men jag behöver få av mig den och det har inte ens kommit ut hälften av allt jag har i mig men det skippar vi att skriva.

Jag hade iaf en underbar dröm inatt. Jag hade skaffat mig en liten bebisvalpis och den var sååå söt. En liten shih tzu som hette Thello. Jag är så sugen på att skaffa mig en bebis men det får vänta lite till, till våren. Då kanske de blir en liten Thello. Jag har funderat en massa på namn. Hur ska man bestämma sig? De är ju hur svårt som helst.


Jag längtar . ..

- Weeeei

Lördagskväll i oslo. Jag kunde vatt hemma i sverige och kost mig hela helgen, för jag har ändå varit ledig hela helgen. Är bara den dryga resan som tar emot så otroligt mycket. Och för den delen så har jag inte haft något speciellt för mig alls i helgen så hade lika gärnat spenderat den där tiden på bussen och tåget. Men men, jag jobbar imorn iaf.

Ikväll är det lugnt. Är faktiskt lite sugen på att gå ut och ta en öl eller två. Men alla vänner är ju hemma i sverige. Ska bli skönt att ha natha vid sin sida sen : )

Sitter och lyssnar på musik så jag blir på sånt toppfesthumör så nu vill jag bara hem till mina älsklingar i kalmar. ååh. Kom hit allihopa!


PUSS

- Natha min natha, min älskade nathalie.

Jag saknar min halva extra mycket idag. Att ligga och prata skit och skratta en massa. Att vara fulla och odrägliga. Ta en runda på obs och maxi och skratta åt fiskarna och sedan ta en runda på jula för att kolla in julakillarna. Saknar att ha någon vid mig med samma humor som oss. Jag kommer på mig själv skratta åt saker och dom andra glor på mig som jag vore knäpp - hade du vatt där så hade du skrattat med mig och jag hade inte ens behövt förklara åt vad. Det är det som är det sköna med dig - vi förstår varandra. Vi är lika envisa och ha temprament båda två men nu när vi ha blivit äldre och lite klokare så bruka de jämna ut sig ganska bra mot förr. Alla minnen vi har tillsammans hjärtat dom kommer jag bevara föralltid. Det är som folk säger - vi hör ihop helt enkelt, vi e inte hela utan varandra. Och jag är glad att de blev vi som kom varann så nära, jag älskar dig miljader varv runt jorden och hade jag kunnat så hade jag tagit ner alla stjärnorna åt dig. Sisters at heart - always and forever. Du är min bästa vän och det hoppas jag håller hela livet ut. Och snart ska du flytta till mig och jag är så glad.

Idag har det varit ännu en jobbdag. Jag blev så glad idag. Det kom in en tjej och beställde två lattar och gick ut och satte sig på uteserveringen. När jag skulle gå ut me dom fick jag syn på det sötaste jag sett på länge och jag sken upp som en sol. En så otroligt fin hund! Efter jag fick mysa och pussas lite gick jag in igen med ett stort leende och va alldeles glad. Amir undrade vad jag hade varit med om där ute eftersom jag kom in som ett solsken. När jag förklarade varför och sa åt honom att gå ut och kolla på sötnosen fick jag tillbaka en lustig min och ett "emma, du är lite wierd i huvet du" Tack, men nä hundar är bara min passion. Jag älskar det vackra djuret! Och jag längtar till jag skaffar mig en egen liten bebis.

Imorn blir det jobb igen och sen får jag se hur vi ha de öppet under påsk. Ha vi stängt hela helgen så fundera jag faktiskt på att åka hem en sväng. Jag längtar hem faktiskt. Synd bara att bussresan suger så förbaskat.

Nu är klockan snart två. Jag borde sova. Men jag ha inte somnat innan tre alls den senaste veckan. Nu ska jag faktiskt bädda ner mig och  läsa ett par sidor i min bok innan jag släcker lampan.

Så gonatt älsklingar!

- Solen skiner!

Ibland går de ett tag innan jag orkar ta tag i bloggen, många gånger har jag mycket och skriva och börjar men så kommer alltid något annat i vägen. Nu har jag lite tid till att innan jag ska dra mig mot jobbet.
Måndag idag - solen skiner och jag längtar bara mer och mer efter sommaren.
Satt och tänkte innan på sommrarna förr och jag saknar det. Alla vänner, alla fester, allt allt allt. Det kommer aldrig bli så nöjt som de va när man va yngre - jag gillade det och jag saknar det. Alla man umgicks med, allt.
Iår blir det sommar i oslo och inte för att jag tror att resten av sommrarna inte kommer bli bra - för det kommer dom, men dom som har varit har ändå varit speciella. Och dom kommer länge ligga djupt inne i mitt hjärta.
Jag har hört att sommrarna här i oslo ska va riktigt bra så upp till bevis nu då. ; )
Tänk att sol kan göra allt, verkligen allt, så bra!

Och en annan sak som jag är glad över är att min andra hälft, nathalie har bestämt sig för att flytta till mig! YES - äntligen! Som folk säger - "ni två klarar er inte utan varann" Och nää, det är faktiskt något som fattas och saker är inte alls lika kul när jag inte får uppleva dom me dig. För med dig så är allt faktiskt tusen gånger bättre. Så snart mina vänner, så ska jag och syster göra oslo osäkert ; )

Annars vad har hänt? Inte så mycket faktiskt. Har jobbat hela helgen, skulle igentligen vatt ledig i fredags men nä, veronika va tvungen att packa så jag fick hoppa in och jobba lite för henne. Sen när jag kom hem så satt mina sambos och kollade på film så jag joinade dom, i lördags blev de jobb igen sen hem till Jonas, vi lagade mat. Kotletter, potatis och beanisesås - åh riktigt gott va det! Sen kollade vi på Hulken och halva alvin and the chipmunks sen drog vi oss ut mot byn och drack ett par öl. Sen hem till Jonas igen och kollade klart på alvin and the chipmunks. Det va en riktigt söt film. Me tanke på att jag älskade chipmunkarna när jag va liten så va jag nöjd.
Igår blev det jobb igen och likadant hela veckan.

Jahaja, nehe om man kanske skulle gå in till jobbet idag? Ta en takeaway - latte och traska inåt. Det låter faktiskt väldigt lockande. Så det ska jag faktiskt göra nu!

Ha en fin solig måndag kära vänner. Jag ska försöka ha en fin dag på jobbet! ; )

Puss och kärlek på er!

- En söndag.

Bakfull och sliten - ja, då var man där igen. Risken är stor att man sitter en söndag sliten, ont i huvudet, ångest, och tänker efter "Va hände ihelgen igentligen - minns jag allt?"
Jag kan lätt säga med handen på hjärtat att jag sa förmycket saker om vissa saker till vissa människor. Lätt hänt när alkohol är med i bilden. Men heey - Livet är förkort för att dansas med fula killar och att ångra sånt man sagt och gjort. Just go with the flow and live with it baby! Men trots bakfyllan så har det varit en bra helg.
I fredags blev det inflyttningsfest hos Malin med en massa goa personer, sen ut på yatzy och tjaa, det blir va man gör det till och jag hade gott sällskap så det var lyckat! I lördags var jag desvärre inte så speciellt pigg när jag kom till jobbet. "haha emma, har du nyss vaknat eller?" "Hmm nej, prata inte med mig på ett tag bara" Barnskrik och hur mycket som helst att göra. Jag och Amir rök ihop och ibland när det händer så har jag bara lust att sluta pga honom. Men sen kommer han alltid krypandes och kramas och säger förlåt och då kan jag inte vara arg längre. Sen efter jobb blev det hem och göra sig iordning och på att igen med mina romies. Fulla och glada tog vi taxi till gabera, sebbe ringde och vi mötte upp dom på stravinski. Det var en bra kväll igår - helt klart lyckat!


Idag har det inte blivit många bullar bakta, ätit kinamat och kollat på tv. Och suttit här. Slapp slapp.

Imorn är jag ledig och så får jag lön också så då är det ikea som gäller! Hell yeah! Ska köpa matta, ljus, två hyllor, lampa och sen så blir det väl annat som också får följa med hem. ; )


yesbox! oh nu ropar tjejerna att det är muffinsdags så gotta go!

( Förresten så saknar jag Nathalie, släpa med dig Ida och kom hit och hälsa på! Okej?! )

image10


- Live like you meant it.

Oj, jag har varit lite käss med bloggen på det senaste. Så nu får jag kort och gott berätta vad jag har haft för mig.
Jag åkte hem till Sverige, och det va skönt att komma hem men det hände för mycket saker på en gång. Men bra saker hann jag också med. Mamma fyllde 45 och min present till henne blev att vi red ut på islandshästar - något hon älskar. Jag va dock bakfull och grymt trött sen kvällen och natten - morgonen. Men det fick gå. Skulle igentligen ut på lördagskvällen men nääe - jag var för sliten. Och tur var väl det för jag va sliten ända till måndagen! Mamma åkte iväg på tisdagen och jag fick inte riktigt säga hejdå till henne för jag sov när hon åkte - vilket jag blev lite ledsen för. Jag blev Colins "mamma" och han är inte lätt att vara mamma till vill jag lova. Hur orkar min kära mamma med, plus med fyra andra hon måste passa upp på - det är ett mysterium.
Mamma är min idol, hon är den starkaste, underbaraste kvinnan jag vet. Hon klarar allt min älskade mamma. 
På onsdagskvällen tog jag mig in till Pjodde för va är en onsdag hemma i kalmar utan en utgång?
Vi hann med två glas vin innan vi mötte upp mikka, nicco, och vad nu resten hette(jag och namn har aldrig varit en bra kombination) vid studentpuben. Där blev vi glada i hatten och Mattias kamera blev nog älskad av alla där inne. Eller inte, men alla fula tjejer måste uppskattad det för alla blev blinda. . .  och den meningen avslutar jag inte med vad jag tänkte och det va onödigt att skriva den överhuvudtaget . .  Men life is a bitch! ; )  Sen tog jag tag i min kära vän och vi begav oss till mitt älskade, älskade KM. Vem satt inte som vakt om inte min favorit? Jo slatko! ( Men vart va mickeheten då börjar jag fundera på nu? Hmm) Well, där var vi inne och slirade och träffade på älsklingen Ida med! När Km började ta sig mot sitt slut så gick vi till fula fisken - och det var faktiskt grymt bra där! Träffade en del goa vänner och kvällen avslutades självklart med en kebabtallrik på Corner. Och sen hem t Pjodde och sooova!

Morronen därpå fick jag mat hos Mattias och sen så tog vi min packning som pappa hade vatt och lämnat alldeles förtidigt på morgonen och traskade till tåget för det var dags för mig att åka hem tillbaka till Oslo. Känns knäppt att säga att Oslo är mitt hem, men det är det ju igentligen nu. Men mitt hem är och förblir nog alltid innerst inne Kalmar och hemma hos mamma och pappa i Torsås. Man saknar det mer än vad man tror när man kommer därifrån. Jag lovar!

Och tjaa, vad har hänt här i norge sen jag kom tillbaka då? Jag har jobbat, och flyttat, och jobbat. Ja, jag har flyttat ifrån Joppe J nu. Fem minuter bort till tre par kanontjejer! Dom verka och vara det iaf. Mitt rum är stort och tjaa, det ska bli fint! Lägenheten är inte i toppenskick, men det funkar helt klart att bo där. Sebbe glömde nämna alla nackdelar när man berättade om lägenheten och jag var för ivrig att komma ifrån lägenheten på grönnegata att jag inte var och kollade på den andra först - litade helt klart på sebbe. Vilket va ett misstag : ) Men det får gå an!

Idag är jag ledig, och jag sitter faktiskt hemma hos Jonas. Jag har inget internet borta hos mig. Och det måste jag vänja mig vid nu. Jag som är rätt duktig på att spendera timmar här. Men det är väl bara possitivt igentligen så att man kommer ifrån det.

Jag ska snart ut på stan. Handla lite saker till mitt rum. Helst skulle jag vilja åka till ikea, men det vill inte jonas följa med på. Men jag ska möta honom vid halv på stortorvet och jag är ju annars ganska duktig på att få min vilja igenom, så jag ska väl lyckas även denna gången.

Helgen ser jag fram emot, den ser lovande ut. Inflyttningsfest hos malin på fredag och fest hemma hos oss på lördag! Söndagen blir det nog inte många bullar bakta på. Well, det här blir nog bra!

Jag drömde om mina två små hjärtan hemma i Kalmar inatt.
Jag va på jobbet och jag och Amir står och småpratar bakom baren. Helt plötsligt hör jag två vackra stämmor komma in och skriker ÅDEÅDEÅDEÅDEÅLEÅLEÅ. . . Jag vänder mig om och ser dom sötaste som finns stå där på andra sidan baren. Dom hade åkt till Oslo, tatt reda på vart jag jobbade och kom och överraskade mig.
Tyvärr så ska alltid dom bra drömmarna få ett slut och jag vaknade och insåg - Fan, det var bara en dröm. Men det var världens bästa dröm!