För att allting suger och känns helt menningslöst.

Igår fick jag mig en kniv rakt i hjärtat. Jag är orkelös och bara gråter och gråter. Kan inte äta, kan knappt tänka. Jag fungerar knappt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen - jag har inte en aning om vad jag ska göra. Hur ska jag ta mig ur detta? Hur ska jag komma över det? Hur fan ska jag gå vidare? Jag har en stor klump i magen - jag mår illa. Känns som jag ska spy hela tiden. Jag klara inte av detta - jag gör det verkligen inte. Jag vet inte hur man gör? Är inte bra på detta någon jävla stans!
Jag fattar inte? Jag fattar verkligen ingenting? Hur kunde det bli så? Vad tänkte du på? Vafan tänkte du på?

Jag vill inte må såhär - jag vill verkligen inte : (  Jag är inte så bra på det.

Och med dig så långt ifrån mig - jag klarar det inte.

Jag är helt jävla maktlös! Hur får man det onda att försvinna? Hur får man bort paniken som kryper inpå och bli bara värre och värre? Snälla hjälp mig någon för jag klarar inte av det här. Jag gör det verkligen inte.

Allt är bara upp och ner just nu. Jag är helt spyfärdig.

Jag kan inte förklara. Förstår du ens vad det är du gjort och håller på med? Förstår du?

Jag behöver komma bort. Långt bort. Nu. Inte om en månad utan nu! Jag klara det inte :(
Jag är nere på botten - igen. Jag klarar inte det här en gång till :( Jag gör det verkligen inte.....


Jag älskar dig.

Måndag.

Jag hatar det här, att säga hej då. Nu har min kärlek åkt igen och ja, vad ska jag säga? Det suger den fetaste hesten! Jag hatar det. Och tyvärr så kommer alltid den stunden när man måste säga hej då och skiljas åt för ett litet tag. Men jag vill ha dig hos mig, alltid. Idag är det ingen bra dag för mig.
Men jag får vara glad att jag har fått ha dig hemma i över en vecka och det finns inget bättre än att få vakna upp och att se dig är det första man gör.
Att bara ha fått umgås med dig och busa, jag behövde det och det kan jag leva på ett tag nu. Men just idag är ingen bra dag. Nu är du påväg till tåget . . .
Att hålla tummarna på att du missar tåget, det kan man ju alltid göra : )

I lördags blev det party och det va kul. hey va mycket folk det va överallt. Träffade på två gamla kära klasskamrater med, Pelle och Johan. Det va ett tag sen man såg dom två. Och Matilda va ju också hemma på besök : )
Kvällens fyllekajja var Vanessa som gick hem och däckade vid tolv tiden, haha! : )

En sak med vänskap. Det är skillnad på vän och kompis. En vän är en som står en nära, som man delar nästan allt med. Som finns där och förstår. Man ger och tar. Det tar flera år att få en riktig vän. En kompis är mer yttligt. Man umgås, träffas lite då och då. Pratar allmäna saker med osv. Get the point? Att det bara kan ta en sekund att förlora en vän fick jag bevis på i lördags. Då tappade jag allt för dig, precis allt. Man testar aldrig någonsin sina vänner - aldrig. Vem fan är du som ska gå och testar andra och dömma? Och kalla dig nära vän? Aldrig, det funkar inte så. Att hela tiden bara ta och ta och aldrig ge något, det är inte vänskap. Och det är tyvärr du. Och det finns nog andra som håller med mig också om att du blivit sån och tagit avstånd från dig. Medans jag alltid har stått vid din sida no matter what även för allt du gjort och att det alltid varit vi men så har du ändå aldrig stått vid min sida. Och så kommer du med något sånt här? Är det ett tack för allt jag har gjort för dig? Men vet du vad, det tackar jag för och du förlorade en vän. Jag ger inte mer till dig, det finns andra som står vid min sida tillbka som jag står vid deras. Jag har tappat allt. Så jag önskar dig lycka till med livet och nästa vänner du får, behandla dom väl.


- En vän är någon som vet allt om dig, men som ändå tycker om dig.

Jonas, min andra halva. Utan dig är jag inte hel och nu får jag vara halv ett litet tag till. Du är mitt allt, det finaste som finns. Mussen!

Vanessa, du är så underbart bäst helt enkelt.

Ah det va allt för mig, måste göra mig iordning för jag ska till mitt underbara jobb och jobba idag! Jippi!



Jag och Jonas


Härliga väder.

Gud så härligt väder det är nu. Alldeles varmt och skönt och man kan bara gå i linne shorts eller kjol och ballerina eller flipflop - I like! 
Sitter hemma hos Jonas. Vi har nyss kommit tillbaka efter en promenix. Vi va och åt och gick lite, stannade till vid dalskär och tog en glass och pratade lite.
Vi har legat ute o solat lite med idag - det va skönt.

Så himla skönt är det att vara ledig - önskar jag vore det oftare. Men jag har bestämt att jag ska vara ledig hela sommaren och inte jobba ett dugg - bara glida  : ) 
Det förtjänar jag faktiskt efter allt jävla jobbande, varje helg och aah. Vet inte när jag va ute och hade riktigt kul senast och träffade folk ? Miss it!
Så i sommar gott folk - då kan ni räkna med att jag är överallt ; ) Back on track!  Som den partyprinsessan jag är ska det bli den bästa sommaren - tillochmed bättre än förra och den va bäst.  v


You know you love me.  ; )

Slemp!

För nu är allt bra <3

Vaknade upp tillsammans med min beloved idag igen och oh vad jag njuter för varje sekund som jag får ha dig brevid mig. <3
Men nu sitter jag här hemma, har ont i halsen och ska alldeles strax kila bort till jobbet ; (  I dont wanna  work - it sucks! Men det är bara idag sen är jag lite ledig och det ser jag fram emot.

Satans jävla skit, palla shit bli sjuk nu? Ont i min hals som tusan och nyser för jämnan. Hoppas det bara är något skit som går över fort.
 
Och nu är bartenderutbildningen betalad med. Ingen återvändo. Fan va det kommer bli kul. Lite sugigt att det är under högsäsongen där nere så det kan bli lite stressigt ute på praktiken. Peppar peppar ta i trä.

Nej nu ska jag börja dra mig.

Puss o hej!

Det finns inget bättre <3

Det finns verkligen inget bättre än att vakna upp och det första man ser är sin själsvän. Jag älskar att vakna upp brevid dig - mys. Mitt finaste hjärta, min älskling. Det kan jag leva på ett tag nu och åh va underbart det ska bli att få umgås med dig - nu när du äntligen är hemma.

Annars bara jobbar jag som vanligt. Jag är så sjukt psykiskt utmattad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det snurrar omkring tusen miljontals tankar i mitt huvud hela tiden. Jag orkar inte!
Tack för att du är hemma och talar mig till rätta och få mig att känna mig bra för en stund.


Älska mig mycket och länge, tack.

I wont forget the place I come from. . .

Ledig idag med. Så otroligt skönt att bara inte göra någonting. Sov till halv tolv idag - det va skönt.
Sen har det inte blivit så mycket gjort idag. Har duschat och kollat på tv och bara suttit här.
Väntar på att pappi kommer hem så ska vi åka in till stan. Ska byta mina skor för tredje gången så nu ska det väl bli rätt : )  Så ska vi på stan en runda och lite sånt.
Senare ska jag ut och traska lite med knessi!

Jag vill inte jobba ihelgen och inte alls framöver. Skönt det hade varit att bara få jobba när man vill och pengarna rullade in ändå. Iaf på det jobbet som jag ha nu, är ganska trött på det.
Ska bli skönt att komma ifrån det och fan ta mig om jag hamnar där igen! Hell no - nej tack!  yeah yeah. Jag kan fortsätta klaga hur mycket som helst på hur jag inte vill jobba men även hur mycket jag än klagar så hjälper det inte.

Jag vill mer och mer flytta hem till Karlskrona igen. Och jag hoppas att jag kommer att göra det - snart. Saknar det så mycket! Får söka lite barjobb där kanske när jag kommit hem igen och om det inte bli något oslo.
Jag vet inte hur jag skulle klara mig i oslo faktiskt, jag fattar inte norska ett skit! Men jag älskar staden.
Ah vi få se hur det blir. Känns som jag har tusen bollar i luften och vet inte vilken av dom som jag ska ta. VI få helt enkelt se hur allt blir.

yesbox. nu måste jag göra mig klar tills pappi kommer.



image8

Måste. .

Jag måste släppa dom gamla tankarna och minnerna. Det går inte att längta tillbaka och vilja få ha det igen. Tjejen du har redan haft det och du släppte det och lät det försvinna, ditt egna fel - let it go damnit! Fan fan fan. Börja lev ett nytt liv och börja om från början. Det går inte att ångra saker och att önska att man handlade annorlunda när det är försent, man blir bara galen av alla tankar. Att gå och grubbla för sig själv, nej det går inte!
Jag måste släppa : ( 


Och nu är det redan mitten av maj, tiden flyter på! Och bara en och en halv månad kvar tills jag pyser : ) It's gonna be great! Jag behöver att få komma iväg och leva lite nytt liv. Jag måste komma ifrån allt det här, här hemma. Och jag hoppas att det kommer funka också. Klart det kommer. Jag kommer snart att få må bra igen.

Snart är jobbet slut och sen blir det midsommar på öland ( ...... ) med familjen och vänner. Den 28 åker jag och mamma och pappa och eventuellt något syskon upp till Stockholm och ska mysa och hitta på lite roliga saker innan dom vinkar av mig på Arlanda vid 05.00 den 30 Juni. Och så bär det av till Mallis, till Magaluf.  Härliga två veckor ( kanske längre ) med sol och värme och härligt hav och massa galna fester och träffa underbara människor. Och sen får jag ju inte glömma bort att jag faktiskt åker ner för att bli bartender och det krävs massa plugg och utbildning också. Men det blir nog bara kul : )

Jag hoppas att denna sommaren kommer bli dubbelt så bättre som förra. ( Och förra sommaren va den bästa på väldigt länge. . . .Tack till en speciell person. Även om du inte tror mig så betyder du och ska ha ett stort tack och ett ännu större förlåt. )
image7

. . . . .

Idag är det en riktigt mysdag. Idag ska jag bara sitta med myskläder och vara inne hela dagen och bara göra det jag vill göra när jag vill göra det. Har stängt av ljudet på nallen med så man får vara ifred lite.
Ibland behöver man såna dagar - att bara får vara själv. Att tänka igenom allt man behöver tänka igenom och det som rör sig i huvudet. Att inte behöver anpassa sig efter någon eller något - ah ja, you get it.
Alla har vi våra såna dagar nångång ibland.
Har mycket tankar som rör sig i mitt huvudet och lite saker som jag måste ta tag i med mig själv och jag hoppas att jag slipper får skit eller höra att jag är en dålig kompis för att jag behöver ta hand om mig själv lite nu. Annars finns de ju en tendens till det när just jag behöver det. Jaja.
Och jag skriver inget som någon ska ta åt sig av utan jag skriver bara för att jag ska få skriva av mig det som rör sig i mitt huvud. Därför jag bloggar och vill folk läsa so you're welcome.

Jag saknar mycket - alldeles för mycket. Man måste kunna släppa taget för att gå vidare och vara glad åt det man har haft och inte sakna det så grymt mycket så man blir olycklig. Man ska kunna tänka tillbaka och le åt det och tänka " Det va en bra tid" Men jag saknar det - grymt mycket.
Det ända jag gör nu är att bara jobba hela tiden. Jag har inte tid för något annat. Varken knappt tid eller ork för att gå ut och träffa kompisar och ha kul. Sena partykvällar eller bara uppekvällar och umgås med massa vänner. Jag har inte ens tid för min pojkvän! Och det suger väldigt mycket, vill att vi ska bo nära och kunna göra saker när vi vill. Inte behöva planera en jävla massa och att jag måste gå och oroa mig för att jag ska kunna va lite ledig från jobbet! Dom ända som jag umgås med är dom jag jobbar med och hey - man tröttnar!
Jag önskar att jag inte var så jävla feg och att jag tänkte lite mer på mig själv än att bara ställa upp för andra hela tiden. Som jobbet, jag måste ta mig i kragen och säga att jag bara jobbar fram till midsommar. Men jag kan inte - ifall dom inte skulle klara sig. Men igentligen är inte det min sak! Men hey - that's me.
Jag måste ta mig i kragen till att sätta mig och prata med chefen imorn och säga att jag kan jobba så länge ni vill men inte längre fram än till midsommar.
För då ska jag iväg med min familj och sen är det upp till stockholm som gäller och sen vidare till magaluf.

Åh jag längtar till magaluf - till att få komma iväg lite. Jag behöver det. Jag behöver sommar och vänner och skratt. Att få komma iväg från pizzerian. I need it!

En annan sak jag tycker är att vi tjejer ska ta en kväll snart och umgås. Visst?

Neh, nu ska jag göra mig lite kaffe och sätta mig i uterummet och mysa lite.

Ge mig lite kärlek - jag behöver det.



"
I would have given you all of my heart
but there's someone who's torn it apart
and she's taking almost all that I've got
but if you want, I'll try to love again
baby I'll try to love again but I know

The first cut is the deepest, baby I know
The first cut is the deepest
'cause when it comes to being lucky she's cursed
when it comes to lovin' me she's worst
but when it comes to being loved she's first
that's how I know

The first cut is the deepest, baby I know
The first cut is the deepest

I still want you by my side
just to help me dry the tears that I've cried
cause I'm sure gonna give you a try
and if you want, I'll try to love again
but baby, I'll try to love again, but I know

The first cut is the deepest, baby I know
The first cut is the deepest

'Cause when it comes to being lucky she's cursed
when it comes to lovin' me she's worst
but when it comes to being loved she's first
that's how I know

The first cut is the deepest, baby I know



En tisdag.

Tjenix!

Sitter här och väntar på att klockan ska ticka på så jag kan dra och jobba. Igentligen vill jag inte jobba idag - och inte alls. Men måste man så måste man. A women got to do, what a women got to do.  Men idag ska jag få finbesök också - så det lyser ju upp dagen lite att en söt blondin kommer och hälsar på.

Annars vad har hänt? Inte så mycket vad jag kan komma på. Blev en uterunda med natha, fredde, dinka och pjodde i fredags - det rockade!
Ah i lördags skedde en olycka utanför pizzerian. Jag skulle gå och servera till två killar så springer den ena ut och jag tänkte "vafan, jag kommer ju med din mat nu" Men iaf så gick jag och satte ner tallrikarna hos den andra killen och så såg jag att det va en bil där utanför som var rätt tillmosad på förarens sida. Så där satt en stackars tjej som blev fastklämd som dom fick såga ut. Men det såg inte ut att vara någon större skada med henne än att hon va chockad och kanske hade brutit benet. Tur var väl det.

Och det är riktigt mysväder ute nu - I like. Men imorn och torsdag får gärna mr sol titta fram lite för då är jag ledig!

Och klockan tickar på som vanligt när man kommer in i något.

Pusspuss

Söta små skor.

Idag sov jag lääänge! Pappa ringde och väckte mig vid halv tolv annars hade jag nog kunnat sova en timme till minst - det va skönt. Fast är fortfarande sliten och helt seg. Sen vid ett tog mamma och jag bussen in till stada! Hon skulle på något möte och så mötte vi upp pappa. Va och handlade lite skjortor till honom och jag valde allihopa  - väldigt fina! Sen drog vi och fikade på det nya stället inne på baronen - mys.
Vi tänkte åka till natha och äta lunch men vi skulle grilla när vi kom hem så vi skippade det. En annan gång
Sen blev det ett stopp till på skokällan där jag hittade ett par jättesöta skor - blåvitrandiga ballerinaskor.


Och nu håller dom på att grilla - på min beställning : )  När jag väl är ledig vill jag också äta lite gott. Så är det med att.

Och imorn ska jag bli fin i håret. Igentligen har jag inte råd - men vafan, skit samma : )  Fundera på om jag ska klippa till lugg - ah, vetifan.

Nahe nu ska jag hjälpa mamma och göra tzazikisåsen!

Puss och kram, Emma

En del av mitt hjärta,

Igår blev det lite fest. Först hem till min käraste vän nathalie - så satt vi hemma hos henne en stund och pratade och hade trevligt. Sen drog vi ner till dalskär och heeey vad folk det va där!
Tog ett tag innan man tog sig in för överallt stötte man på folk som man kände och skulle hälsa på : ) Jag och natha minglade mest runt där och man fick höra en del saker : ) Inte lätt för en viss människa som tydligen ser mig som ett stort hot för henne. Gumman, du är vuxen nu - lägg ner. Men det va kul igår att träffa massa gammalt folk. Kan va skönt att festa på hemmaplan ibland och träffar alla som det dröjer hundra år mellan annars.

Men mot slutet tappade jag bort min dam fast tror bestämt att hon åkte hem : ) Jag stod och hängde med min ängel Björn ett tag innan det var dags att åka hem. Ååh min barndomskärlek är det allt, haha! Fast han ser ju mig som en lillasyster och jag har kommit över min kärlek till honom som jag hade när jag var liten och ser honom också mer som en extra bror nu. : )  Tryggt igentligen att man har så många killar som ungefär halva Torsås goifs fotbollslag som håller ögonen på en och som bryr sig. Men alla i det gänget är ju pappas killar så det blir väl så : )

Jaja, förövrigt är jag ledig idag - och imorn. Då ska jag med mamma och pappa in till kalmar. Handla lite saker som man behöver : )

En sak är säker - jag hatar att ha bakfylleångest!  ( Fast jag är inte bakfull, bara lite ångest )

Åh natha - du måste skaffa dig en nalle!

Jag saknar min kille också. . . .  - snart!

Idag fick jag förresten all information och "Biljett" till magaluf : )  60 dagar kvar



Jag tror allt att jag har en liten deppdag idag. . .

Fick jag inte dig att känna
Att du var den enda för mig
Fick jag inte dig att känna att jag gjorde allt
Jag kunde för oss två
Jo - det gjorde jag

Å varje gång jag säger till mig själv
Att jag orkar inte mer
Men jag vill att du ska veta
Jag är stark och jag ber

Jag vill att du kommer
Kommer
Kommer
Kom nu - och ta nu en liten bit av mitt hjärta, älskling
oh oh kom nu
och ta nu en liten del av det hjärta jag har kvar
Åh åh kom nu
ta ännu en liten liten bit av mitt hjärta, älskling
Du vet jag ger dig
Mer än vad du kan ta
Ja, det gör jag

Folk ser oss på stan - allt ser bra ut
Skönheten kommer inifrån
Och jag tror jag vet - att du är rätt
Men så säg mig varför ligger jag och gråter
Ja, jag gråter nästan jämt

Och varje gång jag säger till mig själv
Att jag måste ha fått nog
Men när jag är i dina armar
Är det som om känslan dog

Jag vill att du kommer
Kommer
Kommer
Kom nu - och ta nu en liten bit av mitt hjärta, älskling
oh oh kom nu
och ta nu en liten del av det hjärta jag har kvar
Åh åh kom nu
ta ännu en liten liten bit av mitt hjärta, älskling
Du vet jag ger dig
Mer än vad du kan ta

Kom då, kom nu, kom
Kom nu - och ta nu en liten bit av mitt hjärta, älskling
oh oh kom nu
och ta en liten liten bit av det hjärta
åh, det hjärta jag har kvar
Åh åh kom nu
ta ännu en liten liten bit av mitt hjärta, älskling
Du vet jag ger dig

Kom nu - och ta nu en liten bit av mitt hjärta, älskling
oh oh kom nu
och ta nu en liten del av det hjärta
det som jag har kvar
Åh åh kom nu
ta ännu en liten liten bit av mitt hjärta, älskling
Du vet jag ger dig
Mer än vad du kan ta