- En fredagskväll.

Idag har det åter varit en jobbdag. Vatt lite mer rörelser idag men ändå väldigt stilla. Jag skulle ge mig på og göra cappuchino idag. Jag har aldrig gjort det förut på en sån kaffemaskin. Och tjaa, jag ska nog inte ge mig på det mer heller. : )

För det första. Jag satte kaffepulvret heelt fel så det kom mer vatten än kaffe. Gick till kocken och frågade om det skulle va så men ikke så jag trengde lite hjälp där så han kom og satte fast den ordentligt åt mig. Seeen skulle jag skumma melken men det gick inte heller så bra og det lät heelt åt helvete fel så då kom giorgie till undersättning igen. Och då ska jag tilllägga att jag är helt nerstänkt av melk. Amir kommer till jobbet i samma veva och undra vad jag råkat ut för. " Vad giorgie än säger så har jag inte rört kaffemaskinen iaf " Svarar jag då. Då fick dom sig ett gott skratt och sen skulle Amir smaka min cappu och jag sprang fram samtidigt som jag skrek Neeeeeej. Han med koppen halvvägs till munnen kollade på mig som jag va dum i huvudet och jag klandrar honom inte, jag hade nog också fått den minen. "du får inte smaka min cappu, den är för god för dig" I själva verket smakade den varm bränd mjölk men jag tvingade i mig den för självklart så var det ju världen godaste. : )

En annan rolig sak också som hände idag var att giorgie, kocken, va och skulle göra sig en kaffe och så har han mat på spisen i köket. Amir och jag går förbi där och Amir ropar till han att det ryker som fan i köket och går bort till han, jag själv ställer mig och glor genom luckan på all rök som kommer och gör inget och kocken kommer springandes. Jag går in till köket och skulle va lite ironisk "oj va de va mycket rök här och det luktar lite bränt du" Tillbaka får jag en sur min "hemskt va snäll du är mot mig då som bara ställer dig och glor istället för och göra något" Det roliga är att tanken aldrig slog mig att gå in till köket och ta bort grytan. : ) Jag slog till med hundvalpsögonen och försökte skylla på Amir " men amir såg ju det först, de va han. säg till honom istället" Sen går han och ska göra klart sitt kaffe och då kommer Bezhard och ropar " du giorgie, det händer något i köket" och då braster vi alla i skratt för det var så långt efter det hade hänt.

Jag har dratt till mig stammisar på jobbet nu med. En tysk, som stinker sprit heela tiden. Han vill gifta sig med mig men jag fattar inte va han säger för han pratar varannat ord engelska och varannat tyska.
Och ett helt gäng kinser, dom tipsar bra! : ) De sura är att dom kom en halvtimme innan jag skulle sluta annars hade de nog kunnat bli bra med tips ikväll. Dom blev ledsna när jag slutade iaf.


Och nu är det åter helg och jag är ledig, tyvärr faktiskt. Ikväll blir det bara slappt men imorn hoppas jag på att det blir lite fest! Tänkte ta en runda på stan imorn med och se ifall man hittar på rean! : )

- Är du ren? Näe, är du en älg?

Nu seni, nu börjar jag bli duktig på det här med att uppdatera bloggen. Kanske är för att jag inte har ett skit och göra här i osloland förutom att jobba och sova : ) 

Fikan med Annie igår va väldigt mysig! Pratade massa gamla minnen och tiden bara rann iväg. Va väldigt trevligt att träffa henne och det får vi göra till en vana.
Amir va så rolig med. Han slutade och jobba vid åtta och kom och sa hej då. Sen när han va påväg och gå stannade han till och kollade på Annie, sen mig och sen Annie igen och sen kollade han på mig och pekade på Annie, - känner jag henne eller? Med fundersam min. Haha där fick jag mig ett gott skratt! Jag tycker om honom, han faller mig i smaken perfekt! ; )  Så underbart trög och mysig. Min nya Nathalie, haha! Fast inte för att du är trög då älskling.

Och idag va jag så duktig och steg upp tidigt och åkte ut till töyen för att fixa med mitt jävla skattekort åter en jävla gång. Uh blir så irriterad så fort jag tänker på dom nötterna! Kölappen stod på nr 5 och jag fick nr 68 och ännu irriterad blev man då när man hade tidspress med för jag skulle iväg till jobbet och för att jag redan hade gjort allt det här och behöver göra det en ännu jävla gång för att nötterna på skattekontoret inte kan sköta sitt jobb ordentligt! Tillslut var jag så himla irriterad och det va 20 min kvar tills jag skulle va på jobbet och kölappen stod på nr 26 så jag gick fram till informationen och förklarade läget och tanten där bakom va så snäll och hjälpte mig direkt med det så nu hoppas jag att jag ska få hem det där jävla kortet! Kan inte göra någonting utan det, inte ens öppna bank! Suck!

Sen bar det av till jobbet och chefen var så himla sur över något och gud va man verkligen fick hålla sig för skratt när han drog igen och skrek och hade sig, haha! Som tur är låter han det inte gå ut över oss andra för då hade jag nog blivit ledsen istället för att tyckt det va kul.
Har varit rätt så stille på jobb idag och jag och Amir har mest busat med varandra. Tokstolle!

Jag kommer på mig själv mer och mer förresten till att använda norska ord.
Tex, Spise/spisa : Äta
         Kylling: Kyckling
         Vann: Vatten
         Kosligt: Mysigt, trevligt
         Ikke: Inte
         To: Två
         Flöte/Krem: Grädde
         Trenger: Behöver
         Stille: Lugnt
         Melk: Mjölk
         Anbefaller: Föreslå
         Brus: Läsk
         Kjempegrejt: Jättebra
         Göy: Kul
         Sulten: Hungrig

Ja det är väl det jag kommer på nu så det är en del ord ni kommer får höra ur min mun för man har blivit så van vid att prata så nu på jobbet och det så man tänker inte på det, kommer utav bara farten : ) Hehe snart kanske jag snakker helnorsk. Jag börjar komma in i det här nu, det är bra.

Bleh nu orkar jag inte skriva mer.

- Dont worry, about a thing - cuz every little thing is gonna be alright

Idag har jag varit ledig. Inte fått allt för mycket gjort. Kollat på one tree hill, duschat, gjort mig iordning, lagat mat, kollat på tv och nu sitter jag här.
Väntar på att klockan ska ticka på så jag kan dra och fika med Annie. Men tycker den går lite slött. Vi ska till elite och fika - hoppas amir är kvar och jobbar : ) 

Idag har tankarna snurrat runt rätt rejält i huvudet. Man tänker och oroa sig för mycket igentligen, tillslut så blir ju allt bra igentligen? Eller? Jag säger som Bob Marley, Dont worry, about a thing - cuz every little thing is gonna be alright. Och det ska jag försöka börja leva efter också - men lättare sagt än gjort va?

Jag måste flytta med. Jag måste få mitt egna liv. Kunna göra vad jag vill precis när jag vill. Träffa vem jag vill, när jag vill utan tjaffs. Måste måste måste! Slippa ha någon snokandes runt mig också.. puuh!

äh bäst jag slutar skriva nu innan jag skriver för mycket saker som jag igentligen inte ska skriva.

Puss

- Smälter. . .

Jag smälter i hans mörka underbara ögon. Thats the fukin true! Fall inte för en kille vars ögon är mörka. Det har oftast något dåligt med sig har jag hört någon gång när jag var i yngre tonåren. Och igentligen har jag inte fallit men han är så underbart fin och grrrr, han är så läcker tjejer! Men igentligen är det helt åt helvete förbjudet.
Men jaja, whatever. Det slutar väl på bästa sätt tillslut : ) There´s somethin' speciell with this boy - he´s amazing!

You should let me love you, let me be the one to give you everythin' you want and need. Eller så är det jag som borde låta dig och inte pusha ifrån mig?

Idag har jag jobbat. Och det har väl vatt något mer och göra idag. Vatt lite städning halvt som halvt. Jag plockade iordning gaderoben och efter ett par timmar märker Amir det och kläcker ur sig "Va fint - har du det lika orginaserat hemma" Och jag skulle igentligen svarat " klart jag har, där står allt på sin plats" Men då hade jag ljugit så jag sa sanningen "Njae, jag är nog en av dom slarvigaste du någonsin kommer känna"
Sen städade jag halvklart ur kylarna, allt kom när jag va mitt uppe i det så jag glömde t.o.m att ta undan sakerna innan jag gick. Det lämnar jag åt Amir : )

Förövrigt gick jag på stan idag efter jag slutat, eller byn som det heter på norska. Hittade lite kläder - det förtjänade jag.

Imorn är jag ledig. Hade faktiskt hellre velat jobba. Men imorn ska jag fixa med viktiga saker. Saker som inte verka fungera här i detta skitlandet. Allting bara krånglar heeela tiden! Och efter jag har varit vuxen ska jag till mitt älskade jobb och fika med ingen mindre än annie svensson ; )

Jaja sooo loong! HA DE!


- Lite hemlängtan. . .

Nu är det ett nytt år - alltså 2008. Sjukt vad tiden bara flyger iväg. Tyckte inte det va alls längesen det blev 2007. Tiden flyter på - och det är bara att leva med.


Mitt nyår var mindre lyckat. Jag orkar inte skriva om det för det är bara depp ändå. Hade en ljuspunkt på max en halvtimme kanske. Yeah yeah. Nyår är så jävla överskattat ändå.


På jobbet flyter det på och går bra som vanligt. Har jobbat idag mellan 11.30 till 18.30. Var lugnt och stilla till en början men sen som vanligt så kom alla på en och samma gång. Så himla typiskt! Men det funkar iaf : )

Mamma och pappa har också hunnit med att hälsa på här. Fast en kortvisit - dom kom i torsdagskväll och åkte hem på fredag morgon. Va och åt med dom på jobbet och Amir var så söt och hälsade dom så hjärtligt välkomna : )  Amir är en riktig chamör ; )  Sen åkte jag till dom på fredagsmorgonen och åt god hotellfrukke! Sen blev det jobb tillsammans med Amir. Igårkväll efter jobbet deckade jag nån timme efter jag kommit hem från jobbet och lagat tacos åt gänget här. Sen drog jag, camilla, janne, pingu och jonas till curry och drack lite öl.
Sen blev det hem och sova och upp till jobb igen. Ljuspunkten på dagen var när min stjärna kom in genom dörren men sen har dagen mest varit grå och lite depp för min del.

Jag måste erkänna - idag har jag fått enorm hemlängtan. Jag saknar min familj, mina vänner, min lägenhet, min hund, jaa jag saknar faktiskt hela kalmar och allt som har med hemma att göra! Men det går väl snart över.

Ida kanske kommer hit och ska jobba också! Jag håller verkligen tummarna för det - det hade varit det bästa! Äntligen en riktig vän som jag kan busa med här  : ) Tro det eller ej, men jag har lugnat ner mig rejält mycket sen jag flyttade hit. Jag har ju förfasiken ingen att slira med så kom och hälsa på mig snart så det kan bli en riktig utgång för det behövs fan!

Thats it!