Saknar dig.

Saknar Jonas enormt mycket idag. Det är inte lätt att ha sin kärlek på andra sidan jordklotet. Han som man alltid haft så nära, gjort allt med, delat allt med. Det är väldigt jobbigt.
Vaknade imorse av att jag drömde en dröm om honom. Och dom drömmarna är inte trevliga. Inatt drömde jag att han typ ignorerade mig o aah det va hemskt iaf.
Då vågade jag inte fortsätta sova så jag gick upp istället, så nu har jag varit vaken sen halv åtta.

Kollar på bilder på han och han är så fin. Det finns ingen som någonsin kan bli finare än honom i mina ögon. Han är det vackraste som finns. Så är det!

Nu är det snart sommar igen och då kommer alla minnen tillbaka. Sommaren 2005 vill jag bara radera! Det är den värsta sommaren i hela mitt liv, och jag hoppas att jag aldrig ska få uppleva nått sånt igen! Mitt hjärta har fortfarande inte blivit helt och skulle det hända igen så aaah. fan :(
Men men, life is a bitch and then you die.

Men jag hoppas att han ha det bra där down under och verkligen utnyttjar tiden och testar på allt som går att testa på! Även om jag helst av allt vill att du ska komma hem till mej så är jag glad att just du får uppleva detta! Det är du så mycket värd och jag tror ingen uppskattar det lika mycket som du! Du är en riktig livsnjutare! Det älskar jag med dig.

Annars skiner solen på och jag ska snart ut på en promenix med grannen. Fortfarande helt genomtäppt och nyser heela tiden.. Huaa. Men de går väl snart över får jag hoppas!

Igår grillade vi här, det va mysigt! Satt ute och åt. Men jag kände ingen smak alls av maten så de va ingen vidare gott :( Sen gick jag och dinka upp till byn och köpte glass och lite! Trevligt!



76239-3

Lördag

Gomorron gomorron!

Vatt en jobbig natt med massa snurrande och vaknande. Hatar att sova när jag är täppt och så, går typ inte. Nu gör jag inte allt för mycket, sitter här och lyssnar på musik. Tänkte snart ta mej en kopp kaffe och sätta mej på altanen innan jag börja stressa och göra mej iordning här.
Idag är jag iaf bättre men förkylningen sitter i, bara jag slipper febern så är det skönt.

Gullabo marknad idag med, få väl se ifall vi åker uppåt en runda. Köpa lite marknadsgodis och så :) Mumsigt!

Hade ett sms ifrån min Jonas nere i Australien med när jag vaknade, då blev jag glad! Oh hua vad jag är avundsjuk på dom. Hade också velat åka iväg så, de hade ju fan varit livet! Men sen när dom e tillbaka så hänka jag på t norge och jobbar lite och sen få vi dra igen :) På det sättet ska de bli skönt med att sluta skolan, friheten. Fast visst o andra sidan kostar allt pengar. Men man kan ju jobba ett tag och leva snålt som satan och sen dra iväg. De vill jag! Enda sedan jag va liten har jag velat ut och resa. De e en dröm jag ska se till bli sann..

Jaja, skriver mer later!

Första inlägget

Jaha då va det dags för det första inlägget. Skaffat blogg mest för ett trevligt sätt att fördriva tiden och skriva ner mina tankar och så.
Förtillfället är jag sjuk. Helt genomförkyld och har feber, väldigt jobbigt vill jag lova. Speciellt nu när värmen har kommit och allt. Sovit lite ikväll och hoppas på att skiten ska gå över.

Skönt att sommaren äntligen verka komma! Dock så är det bara fyra veckor kvar tills jag tar studenten nu, det är mycket blandade känslor där. Hmm känner mig inte redo för det än, har inte den blekaste aning om vad jag vill göra sen. Jag känner mig faktiskt inte så stor så att det är dags att ta studenten för mig än. Jag har iaf mitt sommarjobb fixat nu, och det gör de lättare att ta studenten faktiskt.  Men det ska bli kul ändå och med balen och allt. Att få va fin med fin klänning och allt :) Oooh det kommer bli skoj! Tror det är först efter sommarlovet när alla andra börjar skolan igen att man verkligen kommer att inse att jag har faktiskt inget att gå tillbaka till. Skumt det där.. Tiden har gått så fort!

Saknar min älskade man också som befinner sig i Australien. :( Så tomt utan dig här hemma älskling. Men nu har en tredjedel av tiden gått iaf :) Nästa månad den 17 är det tre år sen! Tiden går....

Nahe nu ska jag fixa mej lite te och bädda ner mig i sängen! Det låter som en bra idé!

Kram på er!