- Dofter av blommor, skog och sommar.

Befinner mig just nu i min lilla hemmaby Torsås. Kände att de absolut va på tiden för att göra ett besök hemma hos familjen.
Och det är så så så härligt att bara andas in dofter av blommor, skog, sommar och luften känns så mycket renare. Helt otroligt att de kan va sån skillnad ifrån Oslo.
Mitt besök består av att vila och bara umgås med familjen. Eftersom jag har slutat med alkoholen så blir det ingen fest för mig. Är bara skönt att få komma hem och ha familjeatmosfär och vila upp sig.

Har blivit lite shopping också. Köpte mig en ny fin rosa dator igår. Me like alot! En Sony Vaio. Inte för att jag kan så mycket om märken och datorer så är det visst en väldigt bra dator. Köpt lite glas, fått en liten minigrill och en mobiltelefon.

Idag ska jag äntligen till frisören och få lite ordning på mitt hår. Funderar på att klippa av det en tio centimeter men få se om jag vågar när jag väl sitter där. ; )  Är ju så himla barnslig när det gäller håret och vill helst inte klippa något alls utan bara få det längre och tjockare!

Min älskling blev kvar i Oslo så han saknar jag lite. Nån måste ju styra upp med boende för oss : )

Nu blir de att göra sig iordning och en kopp kaffe.

Hörs darlings, kärlek!