. . .. . . .

Jag kan inte sova. Ha legat och vridit och vänt på mig ett bra tag nu och kan inte somna om så nu sitter jag här ist. Mitt tåg går om fem timmar hem till oslo. Jag har längtat hem men nu när det närmar sig så ska det bli tråkigt att lämna mitt riktiga hem. Jag har mest vatt trött och sliten när jag vatt hemma och inget alls roligt sällskap.

Jag kanske skulle packa ihop mina saker så jag slipper stressa om det senare? Och hämta Colin och ligga och mysa med honom hela morronen? Åh det lät som en toppenidé så han ska jag gå och leta upp och nussa en massa med!

Igår var det fest på torshammar, det va trevligt. Blev lite väl mycke vin för mig bara så de blev tidig hemgång :) Hiiiiii!


Näää jag ska hämta Colin och försöka somna om igen!


KÄRLEK!

- long time, busy time.

Jag sitter hemma på en liten kort visit i Torsås. Jag kom ikväll och åker tillbaka till mitt kära oslo på söndag igen. Det känns ihjärtat att vara ifrån oslo eller är det bara efter min man? Jag saknar honom redan fastän det bara var imorse jag pussade honom hejdå. Han är fin och han är min!  

Jag har varit dålig på att uppdatera här på . .. dom senaste månaderna. Men busy woman you know ; )  Jobbar för det mesta och när jag inte jobbar så är jag med mitt hjärta eller dricker en eller tre flasker vin med Nathalie. Eller bara driver runt på en massa bus - det är vi bra på.


Jag har inte varit i byn sen i februari me ändå är precis allt sig likt här.


Sitter och lyssnar på kärlekstramslåtar så jag bara saknar min man ännu mer och det kommer vara så tomt i sängen när jag ska lägga mig. Jag saknar honom grymt mycket. Ska bli skönt att åka tillbaka på söndag och få gosa ner mig i hans famn : )  Njehe, nu ska vi inte tänka så. Jag ska ta vara på tiden och göra det bästa av den nu när jag väl är hemma!

Imorn tänkte jag tvätta upp all min tvätt jag har med mig hem, åka in till stan och träffa lite folk sen hem och umgås med mamma. På fredag ska jag klippa mig o färga håret ( inte klippt mig sen i feb så tro mig, det behövs :) ) sen ska jag och eas hämta cajo och jonas i kalle och göra lite ärenden. Sen ska vi ha kräftskiva på kvällen. Och på lördag måste de hinnas med en fest i kalmar eller karlskrona! En riktig hemmafylla kan jag ju inte missa! : )



Du är finast!