Jag saknar er alla.

Idag är det en löjlig saknad dag. Känner mig så isolerad av jobbet att jag inte har tid för något. Dags att kanske göra något åt det? Jag saknar emmaochnathautanmellanslag jag saknar vanessalinnemmanathakvällar. Jag saknar att busa och hitta på tossigheter tillsammans med er. Att bara prata över en kopp te. Men tjejer vi måste ta tag i detta - Visst?


Och jag saknar min man. . . .

Jobba

Idag blir det att jobba efter tre dagar sjuk. Är fortfarande inte riktigt pigg meeen, det får väl gå an! Hade varit skönt att va ledig idag med men måste ställa upp för dom andra också.
Har fruktansvärt ont i mina knäleder med - bleh, hate it!  Det är bara till att bita ihop och ta fram ett leende!

Jag drömde en konstig dröm inatt med. Vad ska den betyda tros? Jag hatar mina drömmar, dom är alltid så otäckt verkliga. Jag kanske verkligen borde lita på dom och tänka efter? Vad vet jag, just nu orkar jag inte tänka på det iaf.

Nu måste jag göra mig iordning om jag ska hinna i tid till jobbet.


Hunneybunsugerplum,

Go with the flow.

Oj, nu var det snart ett år sen jag började som smått blogga här lite meeen. Man har inte alltid tid med allt :) Som ni ser så är mitt senaste från i maj. Skärpning tjejen!  Jag följer strömmen och börjar igen :) Är faktiskt väldigt skönt att skriva och rensa tankarna!

Annars vad händer? Idag har jag kapat mitt hår lite, och tänka sig! Jag blev nöjd. Det har nog aldrig hänt innan att jag gått ut från salongen och varit riktigt nöjd. Jah brukar alltid lipa i en vecka om att jag saknar mitt långa hår :) Men Camilla har nog skaffat en magisk sax för hon klippte mycket men ändå syns det knappt - bra tycker jag!  Tummen upp!
 
Efter jag va klar där mötte min ängel Vanessa upp mig så tog vi sällskap hem. Jag saknar henne, jag saknar många. Hatar mitt jobb för att jag inte hinner med mina vänner.  Då menar jag mina riktiga vänner, och det har man insett vilka som verkligen är. Falsk vänskap klara man sig utan - så är det! Det har man ingen nytta av.  Att man kan påverkas så mycket av andra personer är lite knäppt - man måste stå upp för sig själv och kunna vara vän med vem man vill. Inte kolla upp så det är okej för en annan person eller att inte vara vän med en som man varit bra vän med när två andra är i kluven på varann. Jaa I can go on and on - men jag sätter stopp där :)

Och söta Nathalie, det är knäppt att din nalle är broken för det går ju inte få tag på dig sötnosa! :(

Nu ska jag faktiskt ut och gå med Dinkahun' så hinner inte skriva mer här!

Men det blir mer - jag lovar! :)

Puss på er älsklingar!