- Home sweet home - eller?

Jag är hemma i torsås. Kom i torsdags. Och tja de e väl skönt till och från men jag längtar iaf tillbaka till mitt norge.
Men jag får väl ändå passa på att försöka njuta av tiden att va hemma nu fast det snurrar tusen miljoner saker i mitt huvud. Jag har fått alldeles för mycket att tänka på på en och samma gång.

I fredags träffade jag mitt hjärta nathalie - va skönt att se henne igen. Vi blev fulla på vin och jag minns knappt inget av början på kvällen - knäppt. Vi åkte taxipjodde till mollys sen och där fick jag träffa nathas nya kompisar. Himla goa pojkar. Bartenders är då alltid charmiga : )  Sen blev det ett besök på älskade älskade KM. Och åter tillbaka till mollys. Älskade kalmar - man uppskattar det mer när man kommer långt härifrån. Jag uppskattade att träffa alla igen. Sen försvann natha ifrån oss och jag och linus gick och letade efter henne. Väl påväg till henne får linus tag på henne för innan svarade hon inte i telefonen.
Och så som jag hittade henne vill jag aldrig hitta varken henne eller någon annan mer. Natten spenderades på akuten och nu ska idioten åka dit. Han ska in i fängelse - det är en sak som är säker!

I lördags så väcktes jag av att polisen ringde. Dom ville prata me mej efter natten bravader. Jag tar mig upp och känner hur mitt huvud dunkar och hur mer bakfull jag börjar bli. Bara att göra sig iordning för jag och mamma skulle iväg och rida islandshästar. Och guuuh så mysigt det va. Sen på kvällen va det planerat att gå ut men jag orkade inte. Va så sliten så jag låg och sov hela kvällen och kollade på tv.
Har inte vilat ut mig än känns det som.

Idag vaknade jag med träningsvärk överallt. Plus att på fyllan och villan i fredags så ramlade jag och slog mig riktigt ordentligen - svullen i ansiktet, hela handen e uppskrapad plus knät så man är lite mörbultad + all träningsvärk.
Åkte med mamma pappa och lillebror in till kalmar och handlade lite. Jag köpte en svart kuvertväska, ett bälte, en klänning, en skjortklänning och en ögonskugga. Gurra köpte present till sin tjej.
Sen skulle jag igentligen träffat pjodde. Men jag orkar inte för jag är helt slut plus att vi ska ha födelsedagsmiddag för mamma som jag hade glömt bort. Men imorn, då ska jag allt orka för sen åker jag nog hem på tisdag!

När jag kommer tillbaka så är det flytt som står på listan!


- En söndag

Då va ännu en helg avklarad. Igår var det först jobb och det gick väldigt bra för mig som fick all creed och veronika fick bara skit. Men konstigt - hon började vid tre, halv fyra tog hon sin första rast. "Jobbade" ett tag och sen satte sig och åt. Amir fick rycket och skällde ut henne sen skulle veronika komma och blanda i mig i det "Men sporrde emma och hon sa att de gick bra, eller hur emma?" Jag bara veronika blanda inte in mig i detta, jag sköter mitt jobb på mitt sätt och du på ditt. Och kom till mig heeeela tiden och klagade och massa - jobbiga människa! Hon sköter inte sitt jobb det minsta. När hon började sprang hon efter mig hela tiden och frågade tusen saker och ställde sig i baren och jag vetifan va hon gjorde istället för att hjälpa till med gästerna. Uuh men jag brydde mig inte för bättre gör jag mig i chefernas ögon, tihi!
Jag slutade vid halv sex och veronika började vid tre, från hon började till jag slutade så hade hon tatt rast minst 7 gånger och jag hade inte tagit någon. Visst vi har rätt till rast, men inte en gång i kvarten utan en gång i timmen. Och när jag hade slutat på jobb och satt och åt så fick jag ändå hoppa in och jobba för henne för hon stod i köket och pratade. ääh jaja, orkar inte tänka mer på den människan!

Sen på kvällen mötte jag upp världens sötaste annie och drog med henne på fest. Och det va kjempegöy där! Sen blev det till Yatzy. Ett skitshyst uteställe med massa svenskar och jag gillar det! Träffade en kille som va från karlskrona - han dissade mig fett när jag sa att jag tyckte om piraten men han själv kunde inte komma på något bättre ställe. Haha han och jag blev kvällens kompisar. Man lär nog se honom mer där. Annie min stjärna var upptagen på sitt håll ; D

Och ikväll kommer JoppiJ hem. Ska bli intressant och se ifall jag ha fått något ifrån gran canariat : )  Och jag har faktiskt varit duktig och städat idag så att han inte har en anledning till att komma hem och bli sur och skälla på mig för att jag är för bekväm av mig och inte gör nått.. TIIIII fick du! ; ) Jag har tillomed dammat, weei! Nös som en galning när jag höll på så det va nog på tiden. Tvättat är också något som jag ha gjort idag.

Imorn går vi på att igen. Jobbet alltså. Hoppas jag får jobba tisdag och onsdag också nu innan jag åker. Igentligen borde jag inte vara hemma en vecka för jag förlora en hel del på det. Förlorar sju jobbdagar på det och det kommer märkas på lönen - inte bra. Men det ska bli skönt att komma hem och träffa alla och äta mammas goda mat och bara få umgås!
Mamma och pappa hämtar upp mig i göteborg. Skönt att slippa bussen hela vägen hem. Så ska vi gå på nordstan och femman och shoppa lite. Jag tror att jag ska köpa en ny kamera för min funkar inte. Hmm.


Nehe nu ska jag med janne o stine på bio. Vi ska se jumper!


Pussinuss


- uuh, fredag.

Yes - då va det åter fredag. Och jag har jobbat till halv elva och har inte orkat göra så mycket mer. Tänkte faktiskt snart lägga mig och försöka sova. Men det kommer nog va svårt för grannarna över har fest och jag tror faktiskt dom har en cirkusföreställning där uppe för det låter som fem elefanter och sju hästar dansar omkring där uppe!
Nååja, klockan börja närma sig ett så jag hoppas dom dra ut snart och inte sattsar på hemmafest hela natten.

Grabbarna på jobbet är tydligen såna players så nu har deras ex startat en hatsida på face mot Elite. Haha. Den heter tydligen nått med "förallaosssomhatarelite" och där har dom skrivit att killarna som jobbar där bara försöker på servitriserna i säng och sånt. Och det roligaste är att en av våra servitriser har gått med där och M ringde och skällde ut henne och frågade varför hon va med där och hon låtsades om som hon inte visste va hon pratade om. Jag och Daria sprang efter honom vart han än gick när han ringde till henne och han kunde ju inte stå still heller. Hehe, det blev en rolig kväll tillslut på jobbet.

Vet ni vad roligt betyder på norska förresten? Lugnt. Snacka om raka motsattsen. Första gången jag hörde det " jag ska ta det roligt ikväll." Du ska vaaad?


Yes men nu är det nog sleeptime!

Puss på er! - sex dagar till sen är jag hemma! ;D

- Happy fuckin' valentines day.

Skitdag - ska man behöva ha en viss bestämd dag för att visa sin kärlek på? Nääe, jag bojkottar faktiskt denna dagen då jag tycker att det inte behövs någon jävla 14 febuari för att visa sina nära att man älskar dom? Ska man inte göra det varje dag eller impulsivt då och då och inte på någon dag som alla förväntar sig det på?

Idag på jobbet kom det äckliga par och tjejer som stolt bar sina rosor och killarna bjöd på aaaaallt. Sen satt dom och äcklade sig i ett hörn och tog kort på sig själva - uuuiiih. Seriöst - det ser bara patetiskt ut..

Hua va jag är emot denna dagen : )  Men sen kom A och jobbade med mig och lyste upp kvällen ; ) 

Skulle igentligen ut ikväll med sebb och hans kompisar men jag fastnade i köket med C och J när jag kom hem och sen så satte C på en bra film så jag blev fastklistrad i soffan. Måste höra med han imorn vad den heter för den är verkligen till att rekomendera - otroligt bra!

Då va denna veckan snart slut med och Joppe är snart hemma. Ska bli intressant och se vad han har köpt till mig på gran canaria - hmm : ) 

Jag vill också utomland. Vill tillbaka till magaluf fast helst vill jag åka t st. tropez. åh jag vill åka till så många ställen! Spara pengar, spara pengar. 

Imorn är det jobb igen, från två till elva. Och jag jobbar med M imorn - suuuck. Och ihelgen kommer det ikke vara något uteställe på elite för vi har inget alkoholtillstånd för tillfället. Så alla jappisar får leta sig till något nytt ställe ihelgen ; D

Näää, nu ska jag sätta på en film på datorn och försöka somna till.

Puss på er älsklingar

- ådeådeådåe

Idag sov jag ända till halv ett - det va skönt.

Sen blev det jobb från tre till tio. Helt okej - lite att göra bara.

Och nu sitter jag här, nattuggla och är inte trött. Men ska väl snart tvinga mig till sängen och försöka sova bort min dumma dumma förkyldning.

Mycket mer har jag inte att erbjuda i bloggen idag.

Jag saknar min familia! Snart snart. . ..


Nattinatt, emp


- Helvetesförkyldning

Jag är sjuk. Eller rättare sagt förkyld - känns som man är döende. Haha, sån mes man är igentligen. Att en liten förkyldning ta kål på en och man är helt jävla orkelös. Idag har jag bara legat i soffan hela dagen och zappat på tvn. Sen tog jag mig en runda till affären nu ikväll och handlade lite och har gjort tacos.

Inatt när jag inte kunde sova så skrev jag ett jättelångt blogginlägg och vad händer? När jag skulle spara det så tänkte jag först kopiera det ifall det skulle bli nått fel men sen så näääe, klickade - och allt försvann.
Så himla typiskt, då blev jag trött på allt och gick och la mig : )

Helgen har varit helt ok. I fredags blev det jobb till tio sen tog jag ett par drinkar med en stammis. Åkte hem och här hade camilla tatt hit massa folk och hade fest.
Jag blev lite trött för jag kände mig kass och ville ha lugn och ro och få sova. Det är nackdelen med att bo kollektivt - när man så mest behöver något så är det helt omöjligt att få det. Sen så stack dom iaf ut framåt halv ett.
Vaknade av ett jävla liv och camilla hade åter tagit hit folket för nachspeil - suck och stön tänkte jag som skulle upp och jobba. Hon är helt respektlös den människan.

Iaf, i lördags blev det jobb till sex. Sen va det tänkt att vi skulle ha avskedsfest på kvällen för våran kock, giorgie har slutat. Jag kom dit efter elva nångång och då jobbar såklart han och ingen annan va där. Jaaaaaha tänkte jag och "tack giorgie för att du inte sa nått när vi pratade i telefon" Så jag slog mig ner vid baren och tog en öl och störde sebbe lite i jobbet : ) Försökte få tag på chrille o danne men dom svarade ju såklart inte. Daniel hade glömt sin mobil hemma och chrille va väl upptagen på annat håll : )
Sen iaf kommer några stammisar och jag hängde med dom. De va faktiskt himlans kul och lyckat. De e bra och jobba på ett ställe där de är bar, personalrabatt rockar fett. Drack hur mycket som helst men gjorde bara av med max 150 krewner. Men de e en del gratis också : ) 
Sen får jag syn på min älsklingskusin inne på elite. Så sen blev de ännu roligare när han kom. Vi gaddade visst ihop oss lite men dock inte med flit och christian blev lite utanför - tillslut blev han sur eller något och gick ifrån oss. Så vi kom på oss själva där lite - oj, och gick och letade efter pojken. : )
Sen blev de nachspeil på jobbet med härligt folk. Sen framåt halv fem tiden tog vi med oss folket och åkte hem till daniel och christian för fortsatt efterfest. Först tog de oss drygt en halvtimme att hitta hem till dom för daniel vet inte vart han bor och christian åkte inte med oss och han skulle försöka lista ut vart vi va så han kunde förklara vägen men de gick åt hell. Men tillslut kom vi fram. : )  De va helt greit där men sen blev jag trött och daniel alldeles förfull. Så vi gick in till hans rum och pratade och somnade. Jag kan tänka mig att de går en del rykten på jobbet nu att jag gick till sängs med en kille för jag tror inte ali noterade att de va min kusin. såååå jag har nog en del att förklara för dom imorn. hehe, jag kan knappt prata me nån kille förens dom tror att jag är superkär och blablalbla :)

Söndagen spenderades i soffan med christian heeela dagen. Framåt femtiden började daniel vakna till. Att christian va uppe efter tolv blev jag förvånad över faktiskt när han kom upp i köket när jag stod och diskade åt dom. Han som alltid bruka sova längst och minst till ett va uppe innan ett och han hade gått och lagt sig vid åtta för då hade folket dragit. Jag mådde skit och va grymt bakis och så himla förkyld så jag va nästan döende ett tag. ; ) Mr italieno var inte mycket sämre han inte.

Sen när jag väl orkade ta mig till trikken på kvällen så kom de fram en och ville ha mitt nr o att vi skulle fika. vafan är de för fel på er killar igentligen? Vad tror ni att ni är? respektera oss tjejer och tjata inte när ni får ett nej eller bli sura? vafan tror ni? Här i norge verka alla tror att dom är så jävla snygga och äger alla och kan få vad dom vill.Uppför er så lovar jag att ni blir så jävla mycket mer omtycka grabbar! Som häromdagen med kom de fram en gubbe mellan 50-60 och frågade ifall jag ville med honom hem. Ska man inte ens kunna va ute utan att man bli påhoppad och förnedrad. Vid såna tillfällen saknar jag kalmar och torsås och uppskattar det grymt mycket!



och jag måste erkänna - jag saknar jonas. Han är ju på gran canaria med familjen Johansson. Kommer hem på söndag igen. Lite tomt - ingen att gnaffsa med eller tjata eller skratta med eller bara prata med. Jo det har jag men inte på samma sätt som med J. Och framförallt så är det faktiskt lite tomt i sängen. ingen bulle som tar en enorm plats. : )

Jag vill också utomlands. Och jag vill hem och hälsa på. Men det ska jag snart.

Jag saknar er älsklingar!

The one and only - yours emp.

- Ensam.

Känner mig lite ensam ikväll. Jobbat från 15.00 till 22.00. Amir sa att jag hade jobbat på väldigt bra idag och att han var "väldigt stolt över mig". Vadå, som jag inte jobbar bra annars? Jag tror han hade något annat i kikarn ; )  yeeeah! Jonas har dratt hem till svea ( vilket jag också vill ) för att på lördag flyga vidare med familjen Johansson till varmare breddgrader, gran canaria. Åh härliga sol - jag vill också!
Så därför sitter jag här ensam på rummet, ingen att tjaffsa med, prata med, tjata på, och ingen att trängas med inatt. Den dagliga vanan lixom.
De blir jag och Christopher Alexander som får sova ensamma inatt. Det kan säkert bli skönt de med. : )

Imorn blir det jobb från klockan 13.00 till sex eller tio. Vet inte om jag jobbar själv servitris imorn eller om någon kommer och byter av mig. På lördag har jag inte fått mina tider än men jag hoppas att jag får öppna så jag kan va med och festa. Giorgie ska sluta på fredag och på lördag blir de avskedsfest för honom innan han dra via sverige till italien. Med min vanliga tur så kommer jag säkert att få åka på att jobba från 20.00 til 04.00. Puuh, jag vill inte - hatar det passet!

Idag har jag mått lite kasst i kroppen och haft ont i magen och blivit lite yr då och då.

Nehe om man skulle sätta på ett one tree hill avsnitt och somna till innan jag måste upp igen och till jobbet och till mina härliga stammisar innan allt kaos kommer med folk. Men jag surar inte när jag räknar dricksen iaf ; )

Puss och kram, Emp.

- Tack C för att du är en sån ängel <3

Nu var det ett tag sen jag kladdade här och tja, de har väl hänt lite saker sen dess. Dock inget jag kan öppna mig om här o skriva men nu är allt löst och bra igen.
Tack Christian för att du har funnits där och stöttat mig - du är guld värd. Och jag är tacksam att jag har fått lära känna dig och du har fått en betydande plats. Utan din hjälp och dina ord vid rätt tillfälle så hade jag inte klarat det så himla bra.

På utansidan är du lite blyg men du är så jävla stark på insidan och det tycker jag om dig så mycket för. Vårat samtal i lördas värmer fortfarande.

Nu har jag vatt ledig i tre dagar men ska jobba imorn.

Tjaaa, va händer annars?

Kommer hem en runda snart o hälsa på!