. . . . .

I had a demon in my head, I don't know what I'm saying
I'm so sorry for the stories that I've told

Nothing is for real, and You know it
I'm just gonna let it out, I'm just gonna let it out...

I'm having nightmares all the time, for reasons I couldn't find
It's getting darker now, but, I wont close my eyes

Nothing is for real, and You know it, You know it
I'm just gonna let it out, I'm just gonna let it out...

Oh Yeaaaaaah

Since now, I'm gonna make it alone

cuz its over. . . .

För all alltid. Och visst mitt hjärta gråter av smärta. Klumpen i magen finns där som fan och paniken kommer inpå en. Men jag vill bara att detta ska vara över. För det blir bäst så.
Fyra år av svek och lögner - för det är just vad det är. Du var min hjärtevän - den bästa vännen. Som jag delade precis allt med. Men nu sätter jag stopp. Det är aldrig du och jag mer - det kommer aldrig mer bli du och jag heller.
Och det kommer vara så jävla helvetes tomt. Men detta är det bästa för mig - att få dig ur mitt liv. Jag kommer sakna dig så jävla mycket, det gör jag redan - det kan jag inte förneka ett jävla skit. Men du kommer med dina lögner, ditt svek. Hur fan kan du göra såhär mot mig? Jag fattar det inte hur man kan göra det mot sin närmsta vän? Att man kan sätta en person som man levt med i fyra år i en sådan här sitts?

Men det sägs att livet gå vidare och det är bara att leva med det. Och det sägs att tiden läker alla sår - så låt den här jävla tiden läka mina sår snabbt.

Jag hatar dig för allt detta men ändå så älskar jag dig så jävla grymt mycket. Jag kan inte se en framtid utan dig men det är det jag måste fokusera mig på nu  - en framtid utan dig. 

Man kan inte leva ett dubbelliv - hur långt man bor ifrån varandra. Man får alltid veta sanningen. Du säger helt andra saker men tyvärr - jag har fått veta sanningen. Och du är ett stort jävla svin!
Jag hoppas så innerligt att allt detta kommer att komma tillbaka till dig - dubbelt så hårt. Jag gör det verkligen - så att du också ska få känna på det.

Så tomt - vem ska man ringa o prata med? Alla gonattsamtal varenda kväll? Att bara dela en tanke?

Men jag måste fokusera min kärlek på annat nu - och jag hoppas jag klarar det.
Jag ska klara det! Men det kommer vara så jävla svårt ; (

Bara jag kunde slippa den här jävla satans paniken - klumpen i magen och allt som kryper inpå en.

Du var min bästa vän - hur kan du? Hur fan kan du?  Är du nöjd med detta?

Jag vill radera dig ur mitt liv så fort som möjligt.

Fyra jävla år åt helvete - jag ångrar så jävla mycket att jag träffade dig. Så jävla mycket.

Jag hatar dig.

Redan 1a juni?

Sjukt vad tiden går fort! Redan ett halvår sen det va nyår och det känns det verkligen inte som. Snart ett år sen jag tog studenten och det känns det absolut inte som. Det var den bästa dagen i mitt liv! Jag hade allt då! Mina vänner och en kanonfylla och världens bästa kväll. Helvete vad svårt det kommer att bli att slå hela den dagen : )
Och snart är det ett år sen det va midsommar då jag och vanessa rockade på köpingsvik, haha !
Asså det går för fort, sakta ner tiden liiiite väl? Please?

Förövrigt så sitter jag här och dricker hallonte och är sjuhelvetes förkyld! Helt genomtäppt hela jag! Och man blir så trött och orkelös - jävla förkyldning.

Min lillebror går snart ut nian, haha : ) Jag kommer ihåg nör jag slutade nian - det är minnen det : )

Men en dag jag aldrig kommer glömma som kommer ligga mig varmt om hjärtat är studenten. Allt va perfekt och det va inga jävla bekymmer och då va jag lycklig.....