Valborg,

Idag är det valborg. Varför "firar" man valborg igentligen? Hmm, man typ välkomnar in våren på så sätt va? Ah, jag har glömt : ) Jag börjar jobba om en halvtimme till nio ikväll sen efter det blir det ferre med världens bästa nathalie. Och ikväll kan man slå på stort för jag är ledig imorgon - skönt. Fast det va inte nathis men vi brukar vara ganska duktiga ändå även fast det är jobb dagen efter : ) 

Sitter här och väntar på att klockan ska ticka på så man kan dra och jobba. Åh snälla dag - gå fort idag!  Bara för att det kommer vara väldigt segt och tråkigt att jobba idag så kommer klockan stå still - I know it. yeah yeah.


Jag ska väl börja röra på mig nu.

Ta det lugnt ikväll vänner och gör inget som jag inte skulle ha gjort : )

Kärlek!

En söndagskväll,

och den är som alla andra söndagskvällar. Söndagar är tråkiga dagar - så är det. Jag har jobbat hela helgen som vanligt, och det har väl gått bra. Men ack så skönt det hade varit att få vara ledig en helg. Det kommer, det kommer.

I onsdags var jag och natha ute - och robert då : ) Hehe. Det var helt okej. Nykter och allt - nästan helt nykter iaf. Och det tackar jag mig själv för dagen efter när jag vaknade och va pigg och glad! : ) Det va skönt, och det funkar faktiskt att vara ute nykter också märkte jag : )

Imorn är det då valborg - ännu en ursäkt till att festa. Och visst, det ska vi göra också. Så det står härliga till - eller hur natha ? : ) Blir på hemmaplan men det funkar alldeles utmärkt det också. Fast först ska det jobbas till nio.

Inatt fick jag ett plötsligt städryck förresten. Tro det eller ej men det är jättefint på mitt rum nu och alla kläder ligger fint vikt inne i gaderoben - weehoo!


Nu har jag inte så mycket mer att skriva.

Puss darlings!


76239-6

En onsdag.

Då var det ännu en onsdag - snart helg igen.
Idag ser det ut att vara lite finare väder ute. Tänkte fixa iordning mig snart och dra till banken och lite och få lite gjort idag.
Kanske in till stan senare och mysa lite med natha - få ser hur det blir.

En annan sötnos som jag tänkte ut och gå lite med idag är min hund. Måste få lite motion -  jag alltså : ) Rör mig alldeles för lite. Iofs så är jag igång hela tiden på jobbet men ändå. Det räknas inte så mycket.

Måste ta tag i att städa mitt rum idag med. Det ser värre ut än att det har släppts en bomb eller något där inne - Jag lovar Fattar inte ens hur jag kan få det så stökigt där inne när jag aldrig knappt är hemma.
Men bleh va mycket saker det blev som jag Måste göra idag. Okey - då kommer det sluta med att jag inte gör ett skit för jag vet aldrig vart jag ska börja.

Snart är det valborg - tjejer vad händer?


Jag och Colin

Livet vill väl inget illa, men nog kan det gör ont!

Jag hatar sånna dagar som det är idag. Grått och eländigt - man blir så trött och deppig och allt känns rent åt helvete fel! Me dont like - nä, inte ens lite. Ah! Allt känns så hopplöst idag.

Annars är jag ledig idag och ja - det är väl det ända som är bra med denna dagen. Ska inte göra ett skit! Ska bara ligga hemma och ta hand om mig själv och göra precis vad jag själv vill när jag vill.
Och när jag kommer tillbaka till jobbet på torsdag så kommer det se lite annorlundare ut. Dom ska börja bygga om lite idag och ja, man vänjer sig väl vid det nya också snart. Det kommer nog bli bra .

Tror jag ska slänga mig i sängen en sväng och kolla på the notebook - Underbara film Så obeskrivligt bra. Så lycklig och så sorgsen. Den passar perfekt till en dag som denna. Om bara min man va hemma och kollade med mig. Faaast det skulle nog bli svårt att få Jonas till att kolla på hela utan att somna - hihi. Underbara älskling.


Love to you - Emma

Men vad är detta?!

Så himla typiskt va? Bara för att jag jobbar idag så skiner solhelvetet!  Jag har varit ledig i två dagar och vart har du varit då kära sol? Inte här iaf. Så himlans mycket min tur.

Idag när jag vaknde så stod klockan på 05.38 och javisst kära vänner - sen dess har jag varit vaken. Var faktiskt jättepigg och allt men nu känner jag att ögonlocken börjar svika mig. Kollade på beverly hills imorse - det var länge sen man såg det :)  Och ja, jag hatar fortfarande Donna.

Tio i nio är klockan nu. Om tio minuter ringer mitt alarm och jag skulle gå upp men jag känner att det hade varit skönt att sussa en stund nu. Men icke sa nicke.

En kopp kaffe skulle sitta på sin plats - Ja tack

Puss och kärlek till er!

73 dagar kvar.

Hejs!

Ytterligare ett tag sen jag skrev här. Skärpning fröken Bergqvist! Men det händer inte så mycket i mitt liv förtillfället.
Jag jobbar och står i som vanligt och det blir inte så mycket mer gjort än det faktiskt.

Och varav min rubrik så åker jag faktiskt till underbara Mallorca om 73 dagar - 30 Juni. Närmare bestämt partystaden Magaluf. Fest 24/7. Men jag ska faktiskt ner dit och gå barskolan. Ja gott folk, jag ska bli bartender. Och det ska bli helt jävla underbart! Så som jag har sett fram emot detta! Har alltid velat bli bartender och nu är det en dröm som ska bli sann. Resan är bokad! Jag åker ner själv och känner ingen men det är det så många fler som gör. Har dessutom lärt känna en helt underbar tjej som är av samma skrot och korn som mig som ska gå i min grupp. En riktigt härlig skånetös! : ) Så är det. Och jag längtar som få tills den dagen kommer!

Annars är jag ledig idag och hallå vart tusan är solen?! Så himlans typiskt när jag väl är ledig. Bleh bleh. När det är sånt här väder så saknar jag min man lite extra mycket än vad jag brukar göra. För sånna här dagar ska man ligga under täcket och titta på film med sin älskling!

Och jag som tänkte att jag skulle ta tag och ha storstädning i mitt rum idag, för tror mig - det behövs verkligen. Men jag har inte orkat lyfta ett finger! Och inte lär jag väl orka det senare heller. Så känner jag mig själv rätt så kommer mitt rum ser likadant ut som när jag vaknade när jag lägger mig ikväll. Så är det!

Nahe nu har jag inte så mycket mer att skriva här.

Jag längtar till Magaluf! <3

Love to you all!