- Svininfluensa?



Emmsan är sjuk. Och har varit det lääänge nu. Började med att jag fick halsfluss ( Första gången jag har det och vill aldrig mer har det igen tack! ) Och nu är jag dunderförkyld och hosta för minsta lilla rörelse jag gör och får feber till och från. Ena stunden svettas jag och nästa fryser jag som fan och det hjälper inte med att jag ligger med tre täcken och fem lager med kläder på mig. Men jag hoppas att det går mot sin bättringsväg nu. Jag gör det ju inte bättre av att jag jobbar samtidigt också dubbelt upp! Men idag har jag faktiskt sjukskrivit mig ifrån både mina jobb! Men imorn blir det på att igen! Först hotellet 8 - 16 o sen Byråkrat 18 - 1. Nathalie och jag funderar på om vi åkt på svininfluensan? Hmm... Om man kanske skulle ta vaccinet mot det ändå? Vi är ju ganska utsatta i den branschen som vi jobbar i. 


Jag skaffat mig ett till jobb! På Quality Hotel. Har vatt sjuk när jag ha jobbat mina första pass där nu men är jag bara frisk så tror jag att jag kommer trivas kanon där! Alla verkar vara så söta!


Annars trivs jag med allt. Känns verkligen som att världen ler mot mig och allt går så bra! Hoppas det bara fortsätter på den vägen för , utom att jag är sjuk, så mår jag så bra just nu med allt allt allt!


Nu ska jag fortsätta städa mitt rum! Måste ju får något gjort när jag bara gå här hemma.

Puss!

Förresten saknar jag älsklingscolin, mamma, pappa och hela min björnliga till bröder