- En ny vecka.

Jaha då va det redan måndag igen. Veckorna rinner verkligen iväg!

Jag har bara haft en lugn och skön helg! Lördagen var jag hemma större delar av dagen och bara slappade framför tvn. Sen gick jag ut och tog en fika och promenad med Vladi. Man träffar inte de grabbarna alltför ofta längre se de är alltid trevligt och se deras ansikten igen : )

Söndagen bestod bara av tvätt, tvätt, tvätt. Tvättade massa kläder och städade lägenheten. Bakade kladdmuffins, och tror det eller ej, lagade fiskgratäng! ; )  De ni! Och den blev faktiskt väldigt god och gick och äta! Enda felet va att jag skalade och kokade och fixade potatismos på 2,5 kg när de bara skulle va 1 kg. Trodde ju påsen va 1 kg, men inte! : )  Nu har vi iaf potatismos för hela veckan! hihi..


Nu ska jag äta frukost och göra mig klar för jobb!

Ha en fin dag.

- Bloggiloggi!

Jag tänkte att jag skulle börja ta tag i mitt bloggande igen så vänner och familj en bit ifrån kan få följa med i mitt liv lite mer. För nu kommer snart ett nytt liv till världen så då kanske det är lite roligare att följa när vi inte bor så nära varandra : )


Det har fortfarande inte riktigt sjunkit in att jag faktiskt ska bli mamma! Men jag längtar som tusan tills min lilla prins eller prinsessa kommer! Det ska faktiskt få bli en suprise om vad det är som döljer sig i min mage. Jag har på känn att det blir en pojk men mina vänniner i oslo tror att det blir en tjej. Vi får se helt enkelt : ) 17 Januari är beräknat datum!
På måndag ska jag ringa och beställa tid för ultraljud och se så att allt står rätt till!

Annars jobbar jag bara på som vanligt. Tror faktiskt hösten har kommit till Oslo. Mysigt tycker jag - förjävligt tycker andra! Men jag tycker faktiskt om hösten mest när man kan klä på sig lite mer och gå i mysiga koftor. Me likie, likie!


Har helgen ledig och faktiskt absolut ingenting planerat. Bara ta de lugnt och slappa och fixa lite här hemma! Sotera mina kläder kanske? Det behövs verkligen men är så himla tråkigt och göra! Buuuuhu!


Ne nu ska jag ut på en promenad och ta en fika men mannen min!

Puss och kram!