- Att få tillbaka pengar på skatten rockar!

8300 krewner - thiiithiiiin där var min semsester för iår betald och jag behöver inte ens märka av det! Fasiken så nice! Men efter allt slit så förtjänar jag inte en krona mindre! Så Magaluf - here I cooome!

Det är sjukt fint väder här nu och man blir så glad. Hoppas det håller i sig nu!

Jag har en hund som ligger och snarkar under mitt skrivbord som jag så snällt ska klä på mig och gå ut med nu. Malin har tatt hit sin hund på besök och jag tar gärna hand om den medans jag jobbar!

Så mysigt med en liten hund i lägenheten..

- hunnybunnysugerplum!

Gokväll darlings!

Jag har nyss klämt i mig en varm macka med ost och skinka, det satt fint! Idag har jag jobbat - as usually. Men jag tar det, att jobba varje dag denna månaden för vet ni vad? jag har bara jobb på mitt kära elite månaden ut. Idag har det varit väldigt stilla och jag slutade vid nio. Efter det drog jag och solade och det va så skönt. Och där låg jag och funderade lite.

A åkte till göteborg idag och kommer inte tillbaka till oslo förens nästa månad. Och innan han åkte sa han såhär " Heeejdå amma, detta är kanske sista gången vi ses. " Och då kom jag och tänka på det medans jag låg där och solade. Att man träffar så många personer som man kommer nära, kommer bra överens med. Men många av dom personerna kanske man aldrig mer kommer att se?
Som Mika, min bästa vän under gymnasiet och som jag fortfarande ser som en av mina närmsta vänner men som jag kanske bara ha träffat max tre, fyra gånger sedan vi slutade gymnasiet.
Tjejerna jag hängde med i magaluf som vi kom supernära varann på två veckor, dom har jag inte kontakt med längre. Och det är många fler som stått en nära men som har försvunnit. Varför tar man inte vara mer på vänskapen?
Och jag lovar, jag skänker många tankar åt olika personer nästan varje dag och tänker " henne/honom ska jag ringa!" Men så kommer annat i vägen och det blir inte av. Det är faktiskt väldigt ledsamt när man tänker efter. Och som A sa, vi kanske aldrig mer kommer se varandra igen?


Och vet ni vad! Idag vaknade jag vid halv tolv av att solen lös in i mitt rum. Och då blev jag glad och steg så glatt upp. Det enda som är negativt med mig när solen skiner är att jag blir på ett så fasligt shoppinghumör! Och fast jag vet att jag borde snåla väldigt mycket denna månaden och spara minsta krona så gjorde jag mig iordning, traskade in mot stan och gled in i lite butiker på vägen. Hemtex "ååh 50% på allt i butiken, nice! Jag kan ju faktiskt behöva nya gardiner" Gick in och kom ut med ett par gardiner, en duk, en ram och fem ljushållare. " ååh hm har billigt schampo för 19kr! alltid bra och ha och mitt börja ju ta slut" Jovisst, kom ut med schampo, balsam, hårinpackning, make up remove gel, solglasögon, ny bh och nya underkläder. Och så va klockan tio i två, alltså tio minuter kvar tills jag börjar. Gina tricot ligger så fint mittemot mitt jobb och jag tänkte faktiskt hålla mig för att gå in där men så hängde ett så fint linne i skyltfönstret så jag kunde inte hålla mig från att gå in och kika på det. Snabbt in och provade det och de va så sött så det var jag värd! : )
Nu får jag leva på knäckebröd resten av månaden, tiiihi!

Och om åtta dagar kommer min älskling av alla älsklingar efter colin hit till mig! Och guuh va jag längtar!

-Seriöst, vad är det för en värld vi lever i?

Det här med den lilla flickan Engla, det har nog berört hela Sverige och andra delar av vår värld. Här i norge har det stått mycket om det i tidningarna. Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur det måste kännas som föräldrer att förlora sitt barn på detta sätt. Jag själv som utestående har blivit väldigt berörd men tänk då att va mamma, pappa, mor och farföräldrar osv till detta lilla barn?
Hur kan en man göra något sånt här? Jag får inte in det? Hur kan en annan person välja att ta bort livet för någon?
Jag hoppas att den här sjuka människan får ett mycket hårt straff, att han kommer plågas. Jag tror på karma - på något sätt slår allt tillbaka.

Jag förstår inte riktigt vad som håller på att hända med vår värld? Börjar vi människor verkligen bli så hemska? Vart går det fel? Stanna upp ett tag, alla hemska människor, va tänker ni med - hur kan ni?

Tycker man läser var och varannan dag om någon som mördats, misshandlats osv.

Vad är det för värld vi lever i? Vågar man verkligen sätta barn till denna värld som bara blir värre och värre?

Många tankar går till lilla Engla och hennes familj.



Annars så flyttar snart nathalie hit - om tio dagar närmare bestämt. Och jag längtar - längtar så mycket! Och mamma och pappa kommer ju också upp över helgen på besök.


Och jag måste verkligen sätta mig ner och söka nytt jobb! åh det här med att söka jobb, hur fan gör man? Jag har ju alltid fått mina jobb serverade på ett silverfat men nuså. Elite ska säljas i slutet av månaden. Med andra ord har jag bara jobb månaden ut. Misstänkt det läääänge och igår så släppte Amir bomben. Men han sa även att dom skulle leta efter ett nytt jobb till mig så jag slapp gå arbetslös. Tack säger jag! Men jag ska ändå leta efter andra jobb själv. Vill ha ett mer 8 till 4 jobb, där jag har semesterersättning, sjukskrivning osv. Ett normalt jobb.

Och hör och häpna tjejer! Vet ni vad jag fick höra av min kära Amir igår?! Han tycker att jag alltid luktar så gott och speciellt att jag alltid luktar gott i håret.
Igår så stod han och sniffade på mitt hår och frågade om jag tvättar håret varje dag eftersom det alltid luktar så gott. "Jaa oftast händer det att de blir så men jag försöker få det till varannan dag nu" Och då börjar han predika lite småsurt om att det inte alls va bra för mitt hår att tvättas så ofta med kemikalier och grejer och att de absolut ska bara tvättas en dag i veckan. " Jo kära du, jag vet det men jag vill inte gå med smutsigt hår"  Då svara han " nää men du kan iaf går me smutsigt hår i fem dagar i veckan !! " med djup suck. Haha han är så söt ibland. Jag kommer helt ärligt sakna honom när jag slutar....... 

- Ännu en dag.

Ännu en dag har gått på jobbet. Va väldigt segt idag och jag tappade humöret i slutet. Jag får göra allt och kan inte ta några raster pga att den jag jobbar med hela tiden sitter vid datorn eller gör något annat så jag får både ta baren plus serveringen på golvet. I slutet märkte han nog hur irriterad jag var. De kom fyra stycken fyra nya gäster som skulle titta på menyn. Han gav dom menyerna och jag höll på med två andra beställningar. Sen säger han "tar du bord 110 med, dom ska snart beställa, så att jag kan spisa" Jaha, svara jag då surt och stirra rakt fram samtidigt som jag håller på med mina beställningar. Och då märker han hur irriterad jag är på alla och kläcker ur sig bara för att han hörde väl hur dum han själv lät, "är inte du hungrig? ska inte du spisa?" Nope, när fan ska jag ha tid med det när det enda du gör är att spela poker, äter, röker och allt annat du håller med. Jag bara ignorerade och gjorde mitt. Jag orkar inte med mitt jobb så mycket längre till känner jag. Suuuuuuuuck!

Jag har inget liv, jag har verkligen inte det. Jag spendera all min tid på jobbet och innan jag börjar hinner jag inte träffa någon eller göra något. När mamma o pappa kommer upp tänker jag ta mej fan säga nää jag kan inte jobba ihelgen. Och då får dom fan säga vad dom vill. Hoppas dom ger mej sparken så att jag kan söka annat. Hatar att jag ska alltid ställa upp för alla för jag vet hur det krisar och jag kan inte säga upp mig, jag är helt enkelt för feg.

15 dagar kvar sen är mina älskade föräldrar hos mig!

- Du får mig att falla så lätt.

Ännu en regndag här i Norgeland. Är inne på min 9onde jobbdag idag  - och det känns. Både psykiskt och fysiskt. Jag rök ihop med några stamgäster idag - tappade humöret helt och hållet. Dom kommer alltid och beställer en massa - mat, kaffe, te osv. Sen ska dom bara ut och röka och vips så är dom borta utan att ha betalt. Så betalar dom några dagar senare. Meeen - du kan inte gå till ica eller konsum eller hm tex, och skita i att betala just idag och komma in några dagar senare och betala bara för att du är kompis med expiditen och det är de samma hos oss. Du kan inte komma och fika eller äta utan att betala. Dels för att det blir felberäknat i kassan och dels för att man bara inte gör så. Och jag får skit av mina chefer. Och idag sa jag till dom på skarpen att jag faktiskt är trött på deras beteende och då får jag motsägelse av dom och dom tror att dom kan köra med mig hur som helst och påpeka en massa så då tappade jag humöret ännu mer och då fick dom höra ett och ett annat. Iaf, sen dom betalar. I fortsättningen ska jag ta betalt av dom innan dom får nått. Inga pengar är lika med ingen mat. Jag kan ha överseende om det här hände någon gång men det här händer varenda dag! Kocken på jobbet fick höra ett och ett annat av mig också idag. Jag kan inte med sånahär regndagar - jag tappar mitt humör helt då och blir deppad och allt ser grått ut. Jaja, det löste sig väl tillslut iaf så får vi se hur de blir imorn.

Just nu sitter jag hos J. Vi har ingen fungerande tvättmaskin hos oss så jag ha maaaassa tvätt med mig hit och tänkte låna deras tvättmaskin. Har verkligen knappt inget rent. Suck.

Imorn får jag lön - yes! Cash is king. Och då ska jag köpa dom där supersnygga byxorna jag såg idag plus ett par skor. Och en massa annat. Jag ska faktiskt belöna mig själv riktigt ordentligt denna lönen för det är jag värd efter allt slit och skit!

Mamma och pappa har bokat in ett besök hos mig i Oslo den 25 april och det ser jag fram emot väldigt mycket. Jag tror jag behöver nya kärlekskrafter hemifrån så det passar alldeles utmärkt. Hoppas även att bästis kan sluta sitt jobb nåndag tidigare så att hon kan flytta upp i samma väva.


Och du.. Thinkin of you, every single day.


- Hate that bitch!

Jag hatar dig. Du är så sjukt äcklig, skabb rent av! Slår man upp ordhet falskhet så kommer ditt namn upp för det är du rakt igenom. Dig har jag alltid ställt upp på och funnits för! Och vad får jag? En kniv rakt i ryggen. Jag spottar bara på dig nu och skulle jag se dig så kan jag garantera att du kommer ångra att du stötte på mig. Jag har så mycket hat mot dig så det finns inte. Och det har jag inte utan anledning mina vänner. Lås in era pojkvänner och nära och kära i kalmar för bitchen är annars där - om hon redan inte varit det. Iiiuh.

Idag har jag jobbat - som vanligt. Och det är så himla trist väder här i Oslo förtillfället.

Snart kommer nathalie och det längtar jag supermycket till! Jag älskar dig mitt hjärta.

Förövrigt så har jag blitt fadder åt en apa.

- where is the love.

Igår blev de fest, och det var kul men tycker kvällen gick lite för fort eller? Först hem till Malin och tog lite fördrinkar sen bodde hon visst rätt nära daniel, min kusin, som vi skulle till på fest. Jag med mitt lokalsinne ja! "Oh här känner jag igen, här är det! Hmm näe, de var inte här visst." En promenad som igentligen skulle tatt max 5 minuter tog sisådär en 20 minuter mer. Plus att det började hagla och regna - det fick vi gå och traska i.
Hittar en butik som är öppen så vi svänger in och köper lime till grabbarna och tillslut så hittar jag rätt. Det va faktiskt väldigt skoj uppe hos kusinen och Chrillepille. Sen flöt tiden på och vi skulle tyvärr dra oss in mot byn. Alltid när jag är med dom så har vi alltid ett sånt problem med att få tag i taxi!! Men tillstut så kom vi in, drog till barbera som ligger på akerbrygga. Sen skulle jag daniel och chrille till la belle sol meeen jag är ju inte så vuxen än och jag va nårra år för liten för att få komma in : ) Men hon va runt halv tre tiden ändå.
Vi ställde oss i taxikön och drog och åt och däckade ner oss. De va skönt.

Vaknade med huvudvärk och ett puuh, vad jag inte vill jobba idag! Men väl på jobbet så va det faktiskt väldigt kosligt. Inte mycket folk, det regnar i oslo idag. Men det va ändå mysigt att jobba när regnet öste ner på utsidan.

Annars vad händer? Tycker jag mest springer runt i ett hamsterhjul. Jobbar hela tiden. Nu är jag själv servitris med så det blir jag varenda dag. Men jag ska faktiskt söka nytt jobb, måste bara ta mig i kragen och säga till om det på mitt nuvarande jobb. Jag kan tjäna det dubbla lixom. Och jag börja bli trött på att vara där, inte pga själva jobbet eller mina arbetskamrater utan för en annan liten överklassbitch som tror att hon är störst, bäst och vackrast. ohh fy ni ska träffa henne - falskare har jag inte stött på. Och jag hatar sånt.


Jag är svag för dig.