- Mystisdag med desperate housewife.

Då va det tisdag - och som alla andra tisdagar är det desperate housewife. Och det spenderades som vanligt hemma hos kära Ida.

Annars har dagen varit lugn. Fick ett ryck och storstädade och sen kom nathalie och vips så låg det saker lite överallt igen . : )  Har ni nyss städat  - släpp inte då in den damen till er. Haha. Skämt och sido ( Fast det är inget skämt ) Jag älskar henne ändå!
Sen drog vi bort till table och Nath blev klippt. Jag skrattade så jag började gråta då Stoffe råkade klippa som ett "jack" på henne och han fick lite panik. Så himla kul med hans min.
Sen bort till maxi - skrattade lite åt fiskarna och köpte kattmat och doftljus för min del. Vi delade på en god pizza hemma hos Nath och Linus. Och sen bort till Idis.

Och mer har jag inte gjort idag.


En sak misstog jag mig om - men det va bra att jag insåg det nu och inte senare.

Imorn är det lilllördag igen och då går vi på att. BOTTEN UPP OCH RESTEN I HÅRET! Skål SA JAG!

- and I just love it..

Då va det ännu en måndag. Helgen har varit kanon - verkligen! I fredags blev de mys framför idol men Nathalie och vin. En del på lyset ringde vi till vår kära taxikalmarväxel och när vi kom ut så hade Ida skickat en limotaxi till oss - sötnos! : ) Blev in till Km som vanligt  - lite folk men vi hade kul as usually. Och när klockan närmade sig ett stack gänget bort till olearys och där va de också kul. Nathalie och jag dansade och jag och Johan slogs på skoj. PÅ SKOJ JOHAN! Johan fick väl för mycket adrenalin och tog i lite hårt så jag flög i golvet med ansiktet och axlen före och slog i något djävulskt så där blev jag liggandes en stund innan jag fattade vad som hade hänt : )  Sen blev det payback time och johan hade nog ondare än jag - haha.
När vakten väl fick ut mig och nath så skulle vi avsluta kvällen på corner. När jag och hjärtat va påväg dit så stod de två killar utanför olearys och den ena killen va något bitter och nath slängde ur sig en kommentar och då fick hon tillbaka " Men du kan åka till ryssland och sälja dig på gatan " Nath blev fly förbannad och flög på killen och dom började slåss. Haha - han vet inte vem han har att göra med : )  Sen åkte vi hem till mig och däckade ner oss.
En utekväll med dig är som tusen utekvällar hjärtat och den ena slår alltid den andra.

Lördagen började med att gå igenom fredagens bravader och Nath och jag fick oss en del goda skratt. Sen ringde Tjabo och Peter ville ta kort på mig i studion. Snällt ställde jag upp och fick ta tag i bakfyllan och göra mig iordning. Sen blev de buss hem till tewsews och invänta mina bröder som va och bubblade i söderåkra med laget för jag skulle med på Torsås Goifs årsfest och hey vilken skoj kväll det blev! Me like! Mycket fylla, dans och skoj. Det är ett par underbara grabbar dom där - alltid lika skoj på fester med dom.
Sen på natten bar det av hem till viktor och efter ett tag däckade grabbsen där så då fick jag ta tag i min bror ea och christoffer. Dom två tillsammans på fyllan - ingen bra kombination. Verkligen inte!
Dom hade så mycket ideer för sig och skulle överallt och uuh vilket projekt det var att gå med dom. Tillslut fick jag ringa till pappa för jag klarade inte av det : ) 

Igår så skjusade mina föräldrar in mig hem till stada. Va en runda på netonnet och maxi. Man va ju inte helt pigg igår kan jag ju lova. Men det va det värt : )  Sen blev det film med Mattias och den va bra men psycho.

Det var min helg det och jag ser fram emot nästa : ) 

image9

- Ingen kan ta ifrån dig dom stegen som du har dansat.

Vaknade inte för så länge sedan. Va skönt att sova i min säng hemma i Torsås tillsammans med nallebjörnen. : )  Enda problemet är att han är så himla egoistisk och ska ta all plats så man får anpassa sig efter hur han vill ligga. Men efter halva natten fick han hoppa ner på golvet. hähä.

Igår gick jag till min gamla arbetsplats och hälsade på och jag missade chefen som vanligt med bara någon minut. Så ska dit idag igen och säga hejhej innan jag tar med mig Colin och åker in till stan.
Ikväll ska tony leka med min buse - då får vi se om han är så djurvänlig som han säger. Haha

Jag vill åka härifrån - nu.  Jag vill åka till Oslo - jag älskar oslo. Men är det verkligen en bra idé att åka och hälsa på J. Ahh we will see. Jag vet att ni inte är glada åt ideen - men kompisar, förstå mig också.  Vi har ändå en lång historia bakom oss och han är min vän. Men jag vet att ni bara vill mig väl och att det igentligen är en dålig idé  - jag vet det.  Men jag behöver komma ifrån.


Nahe nu ska jag ta tag i mitt mycket händelsefulla liv och göra mig iordning!

Puss, E

- Livet vill väl inget illa, men nog kan det gör ont!


Sitter hemma i torsås. Fars dag idag så då åkte jag hem och ha ätit god middag. Först hummersoppa och sen oxfile med potatisgratäng - mums! Man får passa på att äta upp sig lite när man är hemma och hälsar på. Har gått ner en del sen jag flyttade hemifrån  : ) 

Helgen har varit kanon! I fredags blev det fest hemma hos Mattias med Elin, Ludde, Tony, Daniel, Nathalie och såklart jag och Mattias. Det blev en lite speciell kväll tycker jag allt men den va bra. Nathalie och jag drog till KM och dom andra till pipes. Och buuh vilket kasst väder det va! Hua. Tappade bort min kära vän och drog till pipes till dom andra och så va vi på olearys och dansade loss lite jag och mattias! : )  Så blev de nattmat på corner - as always.

Igår blev det en slappardag med Mattias hela dagen. Sen drog vi till Tomas och festade. Det va jättetrevligt där. Sen taxi in till stan och martin klämde min fot i dörren till taxin och aoch, det va inte skönt! Har fortfarande ont i tån och den är svullen men hey whatever - shit happens. Och så blev de km en runda - en jätteliten runda faktiskt. Jag var nog inte ute mer än en kvart eller något igår.

Idag har det inte heller blivit mycket gjort. Kollat massa på tv och gosat med Colin. Han ska med mig in till stan imorn och va hos mig ett par dag. Mysen!

Och jag tror jag börjar må lite bättre nu igen och jag älskar det! Himla skönt att man har släppt en viss sak.

Nathalie ska vi leka och göra snöänglar imorn bästis? Och vanessa - du med, leka snart? Ja!

Nothing last forever

- Cpsamtaaaal.

Ännu en måndag. Och jag ska väl inte göra något vettigt idag än att gå på ett "möte". Och fika med Matilda Himmer. Det blir en dag att se fram emot - iaf fikan! : )
Sen ska jag städa upp lite hemma i lägenheten, storstädning. Och rensa i gaderoben för det kan verkligen behövas.
Annars hoppas jag på att bästisnathis vill komma och sova hos mig inatt.

Igår blev det myskväll med Tony, Niko och pjodde. Parlamentet och så kollade vi på en maaaassa bilder. Kul att se gamla bilder : )   Jag saknar dom gamla tiderna - mycket.

Jag vill åka härifrån. Få se hur det blir med att hälsa på Jonas i Norge. Just nu känns de inte angeläget för min del men det ändras väl hela tiden.
Och det är inte långt kvar till magalufreunionen nu! Ååh träffa alla tjejerna igen! : ) Saknar er galet mycket!



"Waking up to find another day
The moon got lost again last night
But now the sun has finally had its say
I guess I feel alright

But it hurts when I think, when I let it sink in
It?s all over me
i'm lying here in the dark
watching you sleep, it hurts a lot
"



BIG GIRLS DON`T CRY.

- Skit!

Då sitter man ännu en söndag med ångest över helgen. Fest såklart både i fredags och i lördags. Fredagens bravader var nog snäppet bättre än igår. Men igår blev de också lyckat med ett mindre lyckat slut. Att man ska ha såna helveteskänslor - önskar man bara kunde koppla ifrån dom.  Känslor är skit - thats it!  Önskar att allt det där va ogjort eller att jag hade lyssnat mer på mig själv än andra för då hade det förmodligen inte blivit så. Men jag har bara mig själv att skylla i slutändan. Nog om det.  Tur att jag har mina änglar pjodde och nathalie - ni tar alltid emot mig när jag faller. Jag älskar er <3

Vi har ju haft finbesök från huvudstaden också ; ) Fröken himmer blev de en sväng om med i fredags och det är alltid lika trevligt att höra vad som händer på stureplan : )  Fast henne tappade jag på palace sen och gled in mot stan med mina nya vänner - fast dom tappade jag också bort sen och hittade nya : ) Sen blev de att möta upp pjodde på corner och ta sällis hemåt.
Igår va jag seg och låg och sov och slappade heeela dagen! Mot sextiden fick jag ta tag i mitt sorgliga liv och hoppa in i duschen för ännu en festkväll. Kom bort till Pjodde runt nio snåret och där va alla glada i hatten ! : )  Massvis med folk och det va mycket trevligt. Sen drog jag och nathalie med oss Tony in till KM och jag fick jävlar honom till att följa med in : )  Sen begav vi oss till olearys och där blev det lite slir och dans - himlans trevligt! Sen blev det en tripp till mollys där linus och william befann sig och det blev väl mindre lyckat för min del att gå dit. En lessen emma ringde till mr pjodde och han kom så gick vi och åt. Och det var väl kanske mindre lyckat det med att gå dit. Men så är det med att.  Sen fick pjodde prata mig till rätta påvägen hem. Och han fick ett roligt telefonsamtal - jag skrattar fortfarande när jag tänker på det! Sen däckade jag som en liten säl i sängen. Skönt skönt!

Idag blev det en sväng till rinkabyholm hem till pjoddes föräldrar och där fick vi mat och kaffe - mums! ( Och nej vi är inget par - bara väldigt goda vänner )

Nu orkar jag inte skriva mer. Nu Ness har du lite nytt att läsa - haha! Dig saknar jag kompis!

Puss puss / / Empiii

Åde då va.

Long time . .  Kände att det kanske va dags för en uppdatering och skriva av sig lite : )

Är hemma i torsås och hälsar på lite. Saknade mina syskon allt för mycket. Ser dom ju knappt aldrig nu när jag har flyttat ; (  Och så Colin förstås. Fundera på att ta med mig honom in till stan i ett par dagar. Fast han blir så himlans stressigt av storstadslivet så får väl se.

Förövrigt så trivs jag med nästan allt. Natha min ängel, vi ha kommit varandra lika nära som vi en gång stod om inte nämre. Också träffat nya härliga människor, Ida är en av dom. Helt underbara tjej! Jaa som sagt, jag trivs med det mesta. Faaast jag skulle behöva lägga om mitt liv lite och få lite ordning på mig själv och känslor, men den dagen kommer väl den också när jag orkar ta tag i det.

Nu är det helg igen och jag fundera på att åka ner till karlskrona ihelgen - Saknar er kompisar - Muuuchiii!

Nu är det snart vinter! Måste hitta en mysig vinterjacka och ett par varma vinterskor! Oooch en kille att mysa med inne i värmen ; ) Fast alla mysisar är ju upptagna eller vill ha sina ex tillbaka : )

Norge - Jag fundera starkt på att dra dit och börja jobba. Jag älskar oslo! Men jag vill ha Nathalie med mig för annars måste jag hitta en kopia där borta i grannlandet och det kan bli svårt när det bara finns ett orginal av henne. Men få väl se hur de går. Ska åka och hälsa på Jonas och kolla runt lite efter jobb och hittar jag något så stannar jag. Fast det är ju knappt några problem att få tag i jobb där.

Jaja så är det med att! Ska försöka bättra mig med skrivandet : )


"I never wanted to be your weekend lover
I only wanted to be some kind of friend
baby I could never steal you from another
it's such a shame our friendship had to end"