- and i just love it!

Jag är dålig på att uppdatera här, jag vet. Shame on me!

Nu är klockan 07.20 och jag har legat och vridit och vänt mig sedan halv sex. Kan inte sova, jobbigt - yeah. Är bakfull eller kanske fortfarande full eller något?

Oslo är så jävla nöjt. Jag har verkligen kommit rätt. Eller så kanske det är för att jag hittat den perfekta arbetsplatsen med alla underbara jävlar som jobbar där. Jag älskar mitt jobb, är glad varenda gång jag går dit. Och det kan väl dom flesta intyga att jag inte alltid varit så glad i att gå till jobbet annars.

Igår skulle jag bara gå förbi jobbet och ta en kaffe och efter ett tag fick jag hoppa in och jobba. Och det gick kanon och va kul ; )  Slutade vid tio och satte mig vid DJn och hans vänner och pimplade lite öl. Mjummi! Sen vid tolvsnåret skulle dom dra till något annat ställe och mitt kära Elite stängde. Jag stannade kvar och höll Amir sällskap medan han städade undan det sista sen var vi kvar ett tag och pratade lite och sen så satte han mig på taxi hem för jag fick absolut inte gå hem och sen när jag skulle betala taxichaffören så hade Amir tydligen smygit in med pengar till han så jag slapp.

Jag har träffat så underbara vänner här, alla verkligen öppnar armarna. Men ingen kan ersätta er där hemma kompisar. Jag vill att ni kommer hit, speciellt ida, nathalie och vanessa. Helvete vad vi hade rockat här. Det kanske är lika bra att jag har er där hemma förresten för vi hade rockat sönder hela oslo. Dom festar inte på vårat sätt a´la KMstyle : )

Och idag är det den sista december. 2007 har gått fort och det har varit ett väldigt bra år. Har hänt så mycket och detta året är nog ett år som kommer ligga mig starkt om hjärtat länge, väldigt länge.

HAPPY NEW FUCKIN YEAR!

- Oh mom, Im coming home.

Jag kommer hem. Älskade hem. Det är så efterlängtat när man är så långt ifrån. Ni ska bara veta!
22.00 går bussen härifrån på fredag kväll så är jag hemma lördag morgon och Nathababe jag kan va me och bowla och på julfesten! : )

Jag älskar mitt jobb. Jag trivs som tusan och jag kommer nog faktiskt sakna de för jag skulle kunna bo där med mina arbetskamrater. Snacka om att ha samlat alla härliga personer på ett och samma ställe.

Ikväll blir det fest och utgång med jobbet, det ska bli najs! Men man får nog hålla igen haspen lite så man inte skenar iväg alldeles för mycket och avslöjar massa pinsamheter and so on. Det är man ju expert på annars. Jag måste våga visa mig på jobbet igen imorn.

Jeje, nu måste jag göra mig iordning!

So loooong lovers!

- And Im gon shine homie until my heart stop!

Jag är fortfarande kvar här i Oslo. Och jag har börjat jobba så här blir jag nog kvar ett tag. Norskan är ett annat dilemma men det är bara att säga va femhundra gånger och sen gå därifrån när man tillslut inte fattar ändå, haha!

Iaf mitt jobb, mitt älskade jobb. Elite heter mitt ställe, café och brasseri. Ett väldigt kosseligt ställe med kosselig personal ( Wiho, se jag kan lite norske : ) Kosseligt betyder mysigt/trevligt för er dumma svenskar som inte fattar norska, haha!  Det är ett skitshyst ställe, verkligen! Kom hit kompisar så får ni se. Det är värsta röjet där om helgerna så det hade kunnat bli vårat nya Kmställe, men tyvärr inte längre för så kan jag inte bete mig på mitt jobb ; )  Måste ju kunna visa mig där sen efter helgen också. Men det finns massa shysta uteställen här, yatzi har jag fastnat för. Hmm aj a, nu kom vi in på fel spår här, ska ju berätta om mitt jobb.
Cheferna och dom som jobbar där är svenskar, förutom servitriserna. Eller jo jag då. Hehe. Så det är skönt att man kan prata med dom iaf och förstå allt.
Dricksen är också riktigt shyst. Den ska man igentligen lägga undan helt och hållet för då får man in ett par tusen i månaden. På två dagar har jag fått 550 i dricks och då har de vatt på två lugna dagar.
Tack Christian för att du fixade detta jobbet, du är en liten ängel trots allt : ) 

Ihelgen blev de fest både fredag och ilördags. Och det va kul. Det är bra uteliv här i osloland och massor med trevligt folk överallt. I like it!
Och i fredags när vi kom in till yatzi jo vem står inte där o shaka på dansgolvet om inte självaste Annie Svensson. Det va lite kul att stöta på nån hemifrån bara så där huxplux.

Jag är nöjd här i norge. Jag trivs. Men man märker nu hur mycket man har hemma som man inte ta vara på och uppskattar det när man lever i det. Jag saknar så mycket i lilla kalmar och torsås. Det är nog hemma trots allt.

Jag saknar er kompisar! Kom hit och hälsar på mig.

- Oslo är nöjt.

Jag trivs. Men har fortfarande inte bestämt mig om jag ska stanna kvar här eller inte. Alla säger till mig - " klart du ska stanna, man är bara ung en gång och gör du inget då så kommer du ångra dig så stanna." Ja och jag vet att det är fan rätt. Igentligen har jag inget som håller mig kvar hemma. Och för varje dag får man typ reda på att det är fler vänner hemifrån som är här. Och om inte annat så har jag min kusin och chrille här : )  Så well, kanske dags att börja söka jobb på allvar här. Ih, svårt som tusan är det här med att bestämma sig. Det är ju inte min starka sida direkt!

Men oslo är förjävla nöjt! Häromdagen när jag, jonas och chrille va ute blev jag uppraggad av en man i sina bästa dar i en ålder på 50 och som heter glenn-evert! Norska har såna jävla fula dubbelnamn så det är helt sjukt! haha!
Men han va go som tusan! haha!


Söndag då idag. Har varit här i en vecka nu och har inte fått allt förmycket gjort. I fredags så festade jag, daniel min kusin och christian. Ah den där chrille är fan en av dom snyggaste jag vet. Hans ögon - uh man drunknar! : ) Gosch, tjejer ni ska se honom!
Iaf, chrille jobbar som bartender på ett ställer här som heter elite och han känner en del folk i krogbranschen så när vi skulle ut på ställen så fick vi gå förbi alla i kön och bara rakt in. : )
50  cent var tydligen på samma klubb som oss men han såg man inte skymten av. : )
Igår blev det en lugn hemmakväll bara för man var lite sliten ifrån fredags. Det märks att man börja bli gammal.


Annars har jag inte så mycket mer att bjuda på. Saknar er där hemma grymt mycket älsklingar!


- So loooong suckers!

Imorn lämnar jag placet - sverige och alla mina kära. Men i grannlandet möter andra kära upp mig. Fast jag kommer sakna allt här hemma. Jag har varit deppad hela dagen för jag känner att jag inte vill åka längre. Jag trivs och mår så himlans bra här hemma nu förtillfället. Så det är lite tråkigt att åka iväg en sväng när allt är så bra. Faaast nu ska jag sluta deppa och ta tag i mig själv och se fram emot det! Oslo - here I come! 

Tro det eller ej men det är lördag och jag har inte druckit en endaste droppe! Och det va flera månader sedan jag va nykter en lördag. Beröm till mig. 
Har varit hemma i torsabyn och tvättat och umgåtts lite med familjen. Mamma och pappa skulle på julbord och dom va så himla stiliga och fina!
Sen åkte jag med andreas in till stan och somnade en stund när jag kom hem. Resten av kvällen har jag spenderat med att försöka få ihop min packning och tjaaa, de går väl sisdär.
Känns som att när jag kommer dit så kommer jag sakna massa kläder som jag glömde packa ner. Fast jag har försökt få med det mesta!
Ha lite till saker att slänga ner med men väskan är förliten så får ta en till.
Måste diska upp disken också innan jag går till kojs! Puuuh va jobbigt det är!

Nehe nu måste jag ta tag i resten innan jag somnar -är fortfarande väldigt trött. Det blev en hård kväll igår med robert. Hård, men kul! : )

Ha det så bra här hemma nu och ha inte för skoj utan mig! ; )